Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sow'la başladı şovla bitti!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(11-27-2012 01:46 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bak benim anlatmak istediğim o değil Çok defans'a Çekiliyorsunuz Ve Pozisyonlar Veriyorsunuz Yani 2.turda O pozisyonları rahat değerlendirecek cok oyuncu var anladınmı? şimdi

Arkadaşlar aramızda teknik direktör varmışta haberimiz yokmuş Sad
(11-27-2012 01:53 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(11-27-2012 01:46 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bak benim anlatmak istediğim o değil Çok defans'a Çekiliyorsunuz Ve Pozisyonlar Veriyorsunuz Yani 2.turda O pozisyonları rahat değerlendirecek cok oyuncu var anladınmı? şimdi

http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif

Teşekkürler beyfendi
(11-27-2012 01:59 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(11-27-2012 01:53 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif

Teşekkürler beyfendi

O zaman galatasarayın hiç şansı yok? Çünkü galatasaray nerdeyse 10 kişiyle atağa çıkıyor rakiplerin hızlı oyuncuları (braga ve man utd 1. maçında gördük) alıp götürür topu gol yaparlar.

Olaya farklı bakıyorsun şimdiyi düşünerek bir yere varılmaz o zaman galatasarayın karabük karşısındaki futboluyla man utd size 5-10 fark atması gerekiyordu öyle düşünürsek? veya elazığ maçındaki futbolla bir barça bir dortmund çıksa tarihi fark atar? yani şunu demek istiyorum. avrupa maçları ki hele berabere bile bitse çıkmayı garantileyen takımlar defans yapar gruptan çıkmanın verdiği güvenle hatada yapabilir.

Bence fenerbahçe bu sene en az yarı final oynayacak kadrosu var ama teknik direktör için aynı şeyi söyleyemem. dediğinde haklısın defans yaparken çok pozisyon veriyor fenerbahçe.
my FB Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler