Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sow'la başladı şovla bitti!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(11-26-2012 12:11 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Aykut Erçetin ile Ufuk Ceylan olmalıydı değil mi Smile

Basitliğin bariz ortada, Türkiye milli takımına kaleci olmak için Türk olmak gerekiyor SüperLig'de kaleci olmak değil.
[/quote]

Pardon yabancı kaleci ismi mi verdim ? Öyleyse özür dilerim.
Volkan'ı eleştirmedeki amaç nedir onu anlamadım? Paraya kıyıp lig tv almayıp ayrıca bırak lig tvyi starda avrupa maçlarını izlemeye aciz olan insanların gelip burda volkan böyle volkan şöyle demesi çok garip. Aç bir bak marsilya maçındaki kurtarışları veya başka bir maçta ki o topa vuramama olayı tamamen yerden sekmesi sonucu ama siz bunu anlayamazsınız anlamanızı beklemiyorum. Sonuçta hatayı yapan "Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel" olunca ver yansın yapın. Türkiyede varmı volkandan başka istikrarlı bir kaleci? bir gün iyi oynayıp birgün kötü oynamakla iyi kaleci olunmuyor. Uzun zaman iyi oynarsın 1 hata yaparsın sonra kötü kaleci olursun. (futbol bilgisi olmayanların gözünde...)

Sevilla-Fenerbahçe aç bir bak maça ama özet değil 120+penaltılar dahil bir izle Wink 1 hata yüzünden insan harcanan memlekette normal böyle saçma yorumların yapılması.
Maçı izlemeden yorum atanlar kimseye ön yargılı olarak itham etmesin. Oturup izlesin sonra diyeceği varsa konuşsun..
Güzel bir galibiyet almışız. Uzun zamandır ilk kez bir maçı kaçırdım onda da bol gol atmışız.
Sow'un o rövaşatasını yine ağzım açık izledim. Ah bir de gol olsaymış ne güzel olurmuş..
Yine hakem yine hakem 3 NET KIRMIZI KART ÇIKMADI FENER LEĞİNE

1-Gökhan Gönül Rakibi kasti olarak reklam panolarına itiyor Hakem uyarıyor
2-Baroni Göz Göre Göre hakemin önünde tekme atıyor Hakem yine bir Şey çalmıyor
3-Meıreles Sarı Kartı Var iken Orta sahada sert girmesine Ragmen 2.Sarıyı Görmüyor Ve Kırmızı Kart Çıkmıyor

Hakem Şovuyla geliyosunuz Smile

He Meireles ve Gökhan 'ın Cıkmayan Kartları Daha Fener öne Geçmeden Önceki Pozisyonlardır.Düşün o Pozisyonların birinde Kırmızı Kart Çıksa maç 4-1 Bitermiydi Hele Meireles'in Pozisyonundan sonra?

3 Hafta Sonra İnşallah gitcez bakalım arena'ya Bilet Kapabilirsek
(11-26-2012 02:16 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Yine hakem yine hakem 3 NET KIRMIZI KART ÇIKMADI FENER LEĞİNE

3-Meıreles Sarı Kartı Var iken Orta sahada sert girmesine Ragmen 2.Sarıyı Görmüyor Ve Kırmızı Kart Çıkmıyor

He Meireles ve Gökhan 'ın Cıkmayan Kartları Daha Fener öne Geçmeden Önceki Pozisyonlardır.Düşün o Pozisyonların birinde Kırmızı Kart Çıksa maç 4-1 Bitermiydi Hele Meireles'in Pozisyonundan sonra?

Hakem şovuyla kim geliyor görüyoruz. Siz puan kaybedince ne gariptir tüm takımlar puan kaybediyor. Geçen hafta caner yok yere atıldı oyundan bunda niye birşey demedin? mesela hakem şovuyla berabere bitti maç demedin? Beşiktaş galatasaray maçında ne gariptir hakem şovuyla fener puan kazandı demi?

Unutmuşum elazığnın penaltısının tekrarlanmaması nasıl bir hakem şovudur bize bir anlatsana? tüm spor adamları penaltı tekrarlanır diyor kural gereği?
Onların leĞine olunca hakem hatası olmuyor bilmiyor musun ?
Yorumları okudum da Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni yenmesiyle ilgili konu açmış arkadaş.Volkan Demirel başlayıp hakem hatalarına getirdiniz.O konular hakkında düşüncemi de söyleyeyim.Son 2-3 maçtır gerçekten iyi özellikle Marsilya maçı.O pozisyonda defansın hatası var bence.Hatasız kul olmaz herkes hata yapar.Aynı şey hakemler içinde geçerli.Cüneyt Çakır'ı örnek veriyorum.Hata yapıyor kötü hakem diyorsunuz.Fakat Euro 2012 de maç yönetti.Şampiyonlar Liginde hep yönetiyor.Kötü,hata yapan bir hakem olsa UEFA farkedip onu çağırmaz.Yetkilinin birisinin konu kilitlemesi gerekir.Kavgalar atışmalar yapıyorsunuz.Fenerbahçe'yi tebrik edin geçin.2.yarı iyiydiler gerçektende.
(11-25-2012 11:54 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(11-25-2012 11:48 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Gençlerbirliği, Fenerbahçe kalesinde duran toplarla etkili pozisyonlar yakaladı. 20. dakikada ceza alanının önünden kullanılan serbest vuruşa Aykut Demir ayağını uzattı ve top Volkan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu. Bu golle konuk ekip deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Volkan yine oturup izlemiş Big Grin

Volkan oturup izlemiş değil mi ?

Ne alakası var hocam ? Big Grin
(11-26-2012 02:29 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(11-26-2012 02:16 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Yine hakem yine hakem 3 NET KIRMIZI KART ÇIKMADI FENER LEĞİNE

Hakem şovuyla kim geliyor görüyoruz. Siz puan kaybedince ne gariptir tüm takımlar puan kaybediyor. Geçen hafta caner yok yere atıldı oyundan bunda niye birşey demedin? mesela hakem şovuyla berabere bitti maç demedin? Beşiktaş galatasaray maçında ne gariptir hakem şovuyla fener puan kazandı demi?

Unutmuşum elazığnın penaltısının tekrarlanmaması nasıl bir hakem şovudur bize bir anlatsana? tüm spor adamları penaltı tekrarlanır diyor kural gereği?

Haluk fenerbahçe- sevilla maçı penaltıları bi izlermisin.
İzledim yine izlerim. Volkan orda yanlış hatırlamıyorsam 3 penaltı kurtardı ve fenerin çeyrek finale çıkmasını sağladı beyfendi
Yanlış atlamıyor diyorsan sende bir hata var dostum bi doktora git sen.Ve yukarıdada tam vuracakken 1 adım öne çıkıyor yani bunlar sürekli atlanan kitapta olup %5 uygulanan bir kural takılmadan boş geçeceksin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler