Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GALATASARAY
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(11-25-2012 11:19 AM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Sanamı kaldı isteyen çıkar volkan çıkmıyormu
Not:çıksada avucunu yalar.

Kıyamam lan Sad Ağlıcak olm adam fazla gitmeyin üstüne :FSAdhmgasfd
Bu fenerlilerin genel olarak beyin yası ortalaması 12 mi bu ara yarım metre cıkyor diyorsunz adam 100 yıllık kalecimi bu işleri bilecek haluk senin icn gecrli degl sen ayrı ;-)
(11-25-2012 12:30 PM)Preacher Yazılan: [ -> ]
(11-25-2012 11:19 AM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Sanamı kaldı isteyen çıkar volkan çıkmıyormu

Üstüme gelen? Çekemiyorsan anten var dicem melo volkana TT arenada hatırlarsın çıkartamıyoruz.
(11-25-2012 12:59 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bu fenerlilerin genel olarak beyin yası ortalaması 12 mi bu ara yarım metre cıkyor diyorsunz adam 100 yıllık kalecimi bu işleri bilecek haluk senin icn gecrli degl sen ayrı ;-)

tam cevap yazacaktım Big Grin
(11-25-2012 01:01 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]
(11-25-2012 12:30 PM)Preacher Yazılan: [ -> ]

Üstüme gelen? Çekemiyorsan anten var dicem melo volkana TT arenada hatırlarsın çıkartamıyoruz.
Yav he he
Bunuda hatırlayalım Wink Ronaldinho, Melo'ya penaltı atmıştı..! http://spor.mynet.com/haber/ronaldinho-m...isti/57079
Bunuda hatırlayalım Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Aohj0CQR8RU

Köpek dediğiniz melonun 3. bacağı hala sizde kaldı Smile
Şunu banlatırmısınız! olum adam ol düzgün konuş saygısızlık yapma ben sana saygısızlık etmedim sende etme 6atasaraylı olduğunuzu belli etmeyin !

[Resim: g894d.png]
(11-25-2012 01:26 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Şunu banlatırmısınız! olum adam ol düzgün konuş saygısızlık yapma ben sana saygısızlık etmedim sende etme 6atasaraylı olduğunuzu belli etmeyin !

[Resim: g894d.png]

Doğruları söylemek suçsa farketmez Smile
Neden belli edilmeyecek ne vardı ? :)Ne sorunlu insanlarsınız yahu siz adama köpek dediniz oda size köpek nedir neye benzer onu söylemiş.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler