Penaltıyı kullanan adamın iyi vuramadığını herkes biliyor. Melo bekleyip de atladı zaten. Çok sert vursa bir de köşeye gitse goldü ama iyi çıkarttı. Tebrikler .
Alt oynamıştım.
(11-24-2012 10:56 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Melo ilk penalti kurtaran köpek olarak tarihe geçti..
Sana ahlaksız demek isterdim ama ona bile değmezsin.
(11-24-2012 11:05 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Tabi anlıyorum kuyruk acısı ayrı bir şey 
Ya bırak uğraşma karaktersiz insanlar.
(11-24-2012 10:10 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Meloya helal olsun kaleci gibi atlamış.Göksu uzun süre penaltı kullanmaz.Skor kaç kaç peki ?
kaleci gibi mi atlamış

Melo gibi olamayan köpekler gelmiş buraya havlıyor oda güzel

(11-24-2012 11:05 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Tabi anlıyorum kuyruk acısı ayrı bir şey 
melo kuyruğunun üstüne düştüyse acıycak tabi

(11-25-2012 12:09 AM)mrkulunk Yazılan: [ -> ] (11-24-2012 11:05 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Tabi anlıyorum kuyruk acısı ayrı bir şey 
melo kuyruğunun üstüne düştüyse acıycak tabi 
yaş kaç demiştin?
Saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin . Eğer objektif düşünemeyen bir Fenerli isen objektifi geç düşünemeyen , beyni olmayan bir Fenerli isen yorum yapma. Eğer haklı bir galibiyet varsa tebrik edersin olur biter. Fanatik bir Beşiktaş'lıyım ama tebrik ediyorum yani. Yok havlanmış yok hırlamış.
Çekemeyene anten vardır ö.m atın :=D
Tamam melo kurtarmış iyi yapmış. Yazıcak bişi bulamayınca neden hep Kuyruk acın var zart zurt yazıyosunuz?