Arkadaşlar dün sabah 10.00'da bmw 5.20'yi otoparka park ettim evin arkasına ve 2 saat öncesine kadar da çıkartılmadı, kullanılmadı. Yalnız 2 saat önce otoparka indim ve sol ön kapının göçük olduğunu gördüm. Daha önce kaza yapmış biri değilim, ne çarptım, ne de bana çarpan oldu. Ama bir yumruk büyüklüğünde içine göçmüş. İlginç tarafı tek bir boya izi bile yok ufak bir çizik ve göçük var. Bu tür durumlarda ne yapılıyor bilen bir arkadaşımız var ise yazarsa çok sevinirim. Otoparka giriş yapan araçların ön ve arkalarını kontrol edeceğim, 1 arabadan şüpheliyim ancak siyah bir araba ve vursa siyah leke çıkacağını düşünüyorum şu an ortalıklarda görünmüyor. Diyelim ki o vurdu bu tür bir durumda nasıl bir işlem uygulanır ve ek olarak vuran bulunmaz ise yapılacak işlemler nasıldır ? Kaskosu var ama hasar kaydı çıkar mı böyle bir tamir yapılırsa ? Sorularım bunlar, zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Resimlerini çekmişsindir mutlaka göçüğün kasko/sigorta firmasını arayıp bir danışmanı öneririm yada durum acilse işi bilen bir yakınını ara derim
Edit:büyük ihtimal biri manevra yaparken gazı fazla kaçırdı kapıya vurdu sonrada kaçtı,yapan kişiyi bulsan bile adamın itiraf etmesi lazım ben yaptım diye yoksa bir işe yarayacağını sanmıyorum
Arabanın boyası kolay kolay çıkmaz.Sana tavsiyem polis çağır tutanak tutsun kasko varsa arabanın vurulduğu bölgeyi resim çek forumu doldur gönder.Bir de otoparkın güvenlik kamerası illaki vardır bir bakmanı tavsiye ederim.
Tek gereken olay eksper çağırılması.
PALİO noldu can otoparkta hıc güvenlik sistemi yokmu kamera sıstemı fılan Sen gene otoparka gıren aracların tamponlarına ıyı bak belkı bırı degdırmıstır
sigortacını araman gerek ilk önce bunun sebebi sen hani o kaza yaptıktan sonra polise gerek kalmadan bi kağıt doluduruyorsunya onları yaparken yanında bulunması her zaman iyi olur daha sonrası polislere ait. eğer çevrede mobese varsa hemen bulurlar sorun kapanır
Kesin nexonun işidir

Mağdur edilmeyen bir sen kalmıştın heralde ondan

Geçmiş olsun
(11-24-2012 07:42 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Kesin nexonun işidir
Mağdur edilmeyen bir sen kalmıştın heralde ondan 
Geçmiş olsun
Dostum evine hırsız girse onuda Nexon'dan bileceksin
Bu arada geçmiş olsun
Dostum sigorta şirketine başvur onlar gerekeni anlatırlar kamera kaydı falan halledilir olay.
Can sana birşey diyeceğim kaskonun çeşitleri var istersen arabayı sen çarp ister başkası çarpsın herhangi bir kaporta hasarını nedensiz ve sebepsiz sorgulamadan karşılayan kaskolar var servise götür onlar exper çağırıyor(kaskonu yaptırdıgın firma)sorunun halledilir.Babam sırf arabanın arka farı toz doldu diye gerigeri bilere çarptı birşey sormadan etmeden bedava park sensörü far değişimi vb. yaptılar.