Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önemli bir soru (kaza)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-24-2012 07:42 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Kesin nexonun işidir beyfendi Mağdur edilmeyen bir sen kalmıştın heralde ondan Tongue
Geçmiş olsun
Big Grin Big Grin adam haklı. Big Grin
polis çagirirsan gelmiyorlar. tutanak tutmani isterler. ama çok önemli değilse kaskoyu bozma, değmez. Eğer suphelendigin varsa araci şekline göre sokup resim çek ve kaza raporuna koy eğer rapor hazırlayacaksan.
Can benimde başıma geldi aynı olay.
Dobloyu yol kenarına park etmiştim geldim marş yapıp geri vitese taktığımda tampon yere düştü bildiğin godozlama girmiş adam. Hemen aracı yerine aldım ve resimlerini çektim. Kaskosu vardır büyük ihtimal seninde arayıp olayı anlattım bi' eleman gönderdiler resimleri gösterdim aracı inceledi. Ve tutanak tutup gitti kasko şirketi karşıladı masrafı trafiğe falan gerek yok.

Dipnot :

- Tekerlek izlerine bakıyor , araç aynı yerinde olmalı. (sen mi vurdun diye)
- Kırılan parçaları aynı şekil yerine bırak (eğer topladıysan mutlak suretle aynı şekilde koymaya çalış exper kabul etmeyebilir)
- Çevre kameraları izliyorlar olayın doğruluğunu öğrenmek amaçlı ve kameraları izlerken büyük bi' ihtimal çarpan elamanıda bulabilirsin, benim plakası gözükmüyordu bulamadık. İnşallah çözersin BMW yedek parçaları el yakıyor Wink
Hep nexon hep Big GrinBig Grin
Afedersin de çarpan belli değil belkide bi araç değil el arabası çarptı polis neden gelsin trafikte olmayan bir olay için ?
trafik sigortasi bu tür küçük hasarları yapabilir. kaskoyu bozdurma boşuna.
Ben anlamıyorum yahu bu işleri biz ne resim çektiriyoruz ne birşey kaskodan adam geliyor ekspertiz için bakıyor hasar neyse tamirciyle görüşüp hallediyor Smile
can abi bak ne dicem ben bugüne kadar hep şahin ve broadway e bindim bi kaç kerede opel wolswagen ve honda ama benim bmw'm olsa ve fikrimi soracak olursan garaja cekerim kullanmam hergün silerim ara sıra otoparkta tur atar geri koyarım Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler