Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgi/Destek Lazım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler 1.85 boyundayım ve 70 kiloyum.Body'e başlayacağım ve bir yandanda kilo almam lazım dengeli bir şekilde.İşi iyi bilen birkaç kişiye sordum dengeli olarak antrenmanlardan sonra ve sabah uyanır uyanmaz protein tozu kullan falan dediler.Sizin herhangi bir öneriniz var mı ? Kilo aldırıcı olarak kullanabileceğim birşey yada şunları yersen dengeli kilo almana yardımcı olabilecek birşey diyebileceğiniz türden şeyler varsa yardımlarınıza açığım
Protein tozu tehlikeli. Çok çabuk kas yaptırır ama idmanları bıraktığın an sarkar hepsi
Bol bol Balık yağı iç kilo yapar.
(11-17-2012 11:55 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Bol bol Balık yağı iç kilo yapar.

Zamanında az içmedim etki etmiyor o bana,Erkut'unda dediği gibi bıraktığımda sarkmasından korkuyorum bende
Bana da zamanın balık yağı demişlerdi. Kiloya falan değil enerji veriyor . Fırıldak gibi dönüyosun evin içinde . Biraz araştırdım adam diyor ki hiç salonlara falan gitmeyin. Günde 8 dakikalık bir antremanları var onları yap. Mekik , şınav biraz da dumble çalış .

Öyle aşırıya kaçacağını da düşünmüyorum hafiften kaslı olsun diyosun ?
(11-18-2012 12:17 AM)Avenger Yazılan: [ -> ]Bana da zamanın balık yağı demişlerdi. Kiloya falan değil enerji veriyor . Fırıldak gibi dönüyosun evin içinde . Biraz araştırdım adam diyor ki hiç salonlara falan gitmeyin. Günde 8 dakikalık bir antremanları var onları yap. Mekik , şınav biraz da dumble çalış .

Öyle aşırıya kaçacağını da düşünmüyorum hafiften kaslı olsun diyosun ?

Aynen fazlasına gerek yok hafiften kendini belli etsin yeter.O 8 dakikalık videoları bende görüyorum fakat evde olunca ruh halime göre oluyor o antrenmanlar.Yani bir düzen falan yok.Eğer Body'e başlarsam cumartesi ve pazar günleri çalıştığım için gitmeyeceğim buna bağlı olarak cuma ve pazartesi günleri dinlenme günlerim olacak salı,çarşamba ve perşembe günleri gideceğim salona düzenli olarak 1 saat falan takılırım arkadaşlarım falanda var güzel ortam olur diyede düşünüyorum Big Grin

Edit:Benim asıl derdim kilo almak 1.85 boy ve 70 kiloyum 80-85 kilo civarlarında olmam lazım en az
Gymax'ın setini al o sana yardımcı olur.
Bana mı özendin serkan Tongue Şaka bi yana bence body'e gitmene gerek yok evde şınav çek dengeli beslen tamamdır
(11-18-2012 01:42 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Bana mı özendin serkan Tongue Şaka bi yana bence body'e gitmene gerek yok evde şınav çek dengeli beslen tamamdır

evde çoğu zaman boşluyorum sonra yaparım deyip geçiyorum o sonrada gelmiyor bir türlü Big Grin salon benim için bir düzen oluşturuyor şuanda
(11-18-2012 01:44 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 01:42 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Bana mı özendin serkan Tongue Şaka bi yana bence body'e gitmene gerek yok evde şınav çek dengeli beslen tamamdır

evde çoğu zaman boşluyorum sonra yaparım deyip geçiyorum o sonrada gelmiyor bir türlü Big Grin salon benim için bir düzen oluşturuyor şuanda

Ozaman yallah bodye victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler