Balık yağı spor zamanı kullanırsan yararını gorucegını dusunuyorum ayrıca b12 testı yaptır 900 sevıyesıne kadar alabılıyorsun buyuk ıhtımal 900 sevıyesınde çıkmaz ve bunun ıcın apikobal vitamini doktoruna sorarsın yararlıdır. Protein tozu çok'ta gereği yok 1 sene duzenlı ıyı uyku ıyı beslenme ıle sekıl alır vucudun. Tavuk, yumurtanın beyazı ıle omlet, makarna, genel herkesın oldugu gıbı benımde tercıhımdır. Ayrıca cok agırlık ıle calısmaktan yana degılım az agırlık cok tekrar. Dogru kas grubunu calıstırdıgın zaman sonuca hemen ulasırsın.
(11-18-2012 03:17 AM)toxit Yazılan: [ -> ]Balık yağı spor zamanı kullanırsan yararını gorucegını dusunuyorum ayrıca b12 testı yaptır 900 sevıyesıne kadar alabılıyorsun buyuk ıhtımal 900 sevıyesınde çıkmaz ve bunun ıcın apikobal vitamini doktoruna sorarsın yararlıdır. Protein tozu çok'ta gereği yok 1 sene duzenlı ıyı uyku ıyı beslenme ıle sekıl alır vucudun. Tavuk, yumurtanın beyazı ıle omlet, makarna, genel herkesın oldugu gıbı benımde tercıhımdır. Ayrıca cok agırlık ıle calısmaktan yana degılım az agırlık cok tekrar. Dogru kas grubunu calıstırdıgın zaman sonuca hemen ulasırsın.
Bu b12 testini nerde yaptırırım ve nasıl birşey bana biraz açıklarmısın
Bence bi doktora gir bağırsağında kurt olabilir.
Not:Zayıf insanların %40 ında görülen birşey bu.