Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Programı Tesbit Edildi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şimdi oynuyodum birda attın oyunda hack programı tesbit etti diye nerdeyse ağlıcaktım korkudan tekrar giremiyorum bekledim giriş yaptım 30 dk hiç bir şey gelmedi ve korkula birşey olmadı şuanda titriyorum.
Önemli olan benim için bg ohara itibarım biticekti tek korkumdu.hala titriyorum.[Resim: 18.gif]
Bu gün oyuna girmeme kararı aldım.Yan charla giricem.
Az daha esqenera'lim gidiçekti.
Banlanacaksın tıpkı benim gibi çarşamba gunu ıkımızde lıstede olacagız eğer can bi el atmazsa.
Tesbit
Hayla
(11-10-2012 08:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Tesbit
Olduğu gibi konu açtım olabilir.Senin için büyük bir erdemadamım
(11-10-2012 08:49 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Banlanacaksın tıpkı benim gibi çarşamba gunu ıkımızde lıstede olacagız eğer can bi el atmazsa.

Birşey olmadı ki neden olsun.Ss.gif
(11-10-2012 08:54 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Hayla
Lan herkeste bir dil anlatım ruhu kabarmış.Ss.gif
1 2 ay takılma o charla Big Grin
Düzenlendi. Lütfen daha okunabilir sayfanın yarısını kaplamayan bir şekilde yazmayı dene.

M.K
Keşke Gamerfirst'te olsaydı oyunHerşey İnanılmaz kolaydı

dc_Famas Ayda zor geliyor halbuki Gamerfirst'te Cephanelik'teydi Klan sistemi mesala Nexonn kaldırıyor uzun bir süre sonra nexon'a Geri Geliyor ve Klan resimlerinin hepsi aynı gamerfirst'te ise isteyen istediği klan resmi upload edebiliyordu promo code dağıtımı vardı ama burada ne var 4200 Nx Bir eşya gelsin mesela aw50f Sende 4200 Nx olsun alamıyorsun böyle bir sacmalık yapıyor Nexon ''Hack'' Kullanan birine Argo Söyleyen biri Banlanıyor Bug'dan Banlanma cıktı oyunun tadını kacırdılar -aw50f Dar alana geldi sonradan tekrar kalktı Son olarak'ta GamerFirst'e Fiyatlar o kadar kabartıcı değildi.

bi ara içimden kahkahalar atıyorm acaba herkesi banlayıp oyunumu kapatacaklar diye Big Grin asdfasf
Valla her ihtimali göz önunde bulundurmalısın banlanırsan hiç şaşırma derim .
Ne yaptım ya şuan charla oynuyorum şimdi o char banlanacak mı?Sad
Can tek umudumuzsun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler