(11-10-2012 09:56 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Ne yaptım ya şuan charla oynuyorum şimdi o char banlanacak mı?
Can tek umudumuzsun.
Ne Can Tek umudumuzsun kusura bakmayın ama admin oldugundan beri ne yardımda bulundu Can. Abartmayın sizde sadece oyuna neler gelecek ve patch hakkında bilgiler verdi başka hiç bir yardımda bulunmamıstır.
Gamerfirst Hesapları haksız yere banlasa bile sonradan hatayı blup acıyorlardı
Facebook sayfasından yazmışlardı.Büyük ihtimalle ban yiyeceksin.
bence umut gözle sen esqeneralın banlanıp banlanmayacagını yetkililer haricinde kimse bilemeezz..

Ben hile hatasını aldım ama pcmde sadece virus programı ve pes 2013 Ten Başka ek dosya yok.
Siz kimseden yardım beklemeyin etmezler eger banlanırsa paranızı yani hakkınızı helal etmeyin elbet Öteki tarafta bunun acısını cekeceklerdir
=) fatih bana kıydılar be, hesabınız kapatıldı dedi gitti char. w3zyseth ben bu arada.
(11-10-2012 09:56 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Ne yaptım ya şuan charla oynuyorum şimdi o char banlanacak mı?
Can tek umudumuzsun.
Can'a da fazla güvenme derim ben bak bende güveniyordum noldu ?
BANNED
şu saçma banlama olaylar dışında nexon mükemmel
1 Haftada 5 hesabım kapatıldı. Saçmalığın daniskası . Zevk için oynuyoruz , sinirlenip yatıyoruz yok böyle bi dünya.
Bir de iyi yönünden bakın hesap açtığınızda hediye veriyor asdasf
(11-11-2012 03:53 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]şu saçma banlama olaylar dışında nexon mükemmel
Lag desen var,hack desen var,clan işaretleri aynı,silah yok oyunda adam gibi,her şey bir oyuna göre çok pahalı benzinin litresi 4.70 miydi neydi premium 25 tl

Eskiden kimseyi banlamıyor diye kızıyoduk oyuna , azıttı.