11-10-2012, 07:05 PM
11-10-2012, 07:11 PM
Hile programı tespit edildi demediyse sorun yok reis. ama ben kesın carsamba gunu banlanacagım banlanırsam allah hepsının belasını versın.Hiç bir yetkılı cıkıpta bırsey demezmı yahu bunedir.
11-10-2012, 07:16 PM
gm lerin yeni bulduğu dataları kontrol etme gibi birşey başka bir oyunda görmüştüm eğer bilgisayardaki herhangi bir program oyuna etki ediyorsa hile diye ban atılıyordu. Buldukları yöntem güzel fakat direk ban atmaları sıkıntı yaratıyor. mesela adamın pc si kötü oyunlarda game booster kullanarak birazda olsa idare edebiliyor bunun sonucunda ban yiyor. warrock oc denen olayı oyunun kendisi ile alakalı bir sorun, herkese ban atmak yerine bu soruna çözüm bulabilirler. Dediğim gibi başka oyunlardada var bu sistem aynı şekilde masum insanlar ban yiyor sırf pc sinde bulunan programdan dolayı...
11-10-2012, 07:18 PM
O zaman Bi daha bilgisayarda oyun oynarsam ...
Bilgisayarımda sadece virus programı var oyuna gırerken onuda kapatıyorum ayrıca yıne banlandım herhangı gamebooster falan olayı yok.
Bilgisayarımda sadece virus programı var oyuna gırerken onuda kapatıyorum ayrıca yıne banlandım herhangı gamebooster falan olayı yok.
11-10-2012, 08:31 PM
hacklerden kurtulcaz diye oyunu sömürdüler. Hacklerle daha iyiydi..
11-10-2012, 08:54 PM
nexon "dikkat edin çarlarınız banlanabilir" diyorsa bu iş bitmiştir. "oyuncuları telaşlandırmaktadır" diyo, yahu arkadaşım sorunu gider işte neyin peşindesin. ben mi düzelticem bu sorunu?. bazen sıfır programla girildiğinde de saçma bir bugdan atabiliyo "party program detected", "hile programı tespit edildi" vesaire diye. napıcaz şimdi!. böyle bir saçmalık olurmu!. olurmu diyorum ama oluyo işte. artık hakikaten nexon imaj kaybetmiştir, kaybetmektedir. bilmiyorum bu sorunun telafisi nasıl olucak. oyuna girmeye korkan bir insan bu oyunu daha nasıl oynayabilir ki ?
11-10-2012, 09:11 PM
Muslera'ya sonuna kadar katılıyorum çünkü böyle bir saçmalık görmedim 6-7 yıldır online oyunlar oynuyorum en yakın örnek G1'in yayınladığı zaman ki warrock hayatımda haksız ban yemedim,biz bu oyuna para veriyoruz hadi parasını geç zaman harcıyoruz,sen gel benim hesabımı banla yokya başka?Burdan sadece Can'a sesleniyorum artık şikayetlerimizi nexondakilere bi bildir yeter yeter 1 değil 2 değil bu hesapta 4.sü olacak sıfır pc alıp sadece warrock+internet+dvd driver'mı yükleyeceğiz neyin peşindesiniz artık birisi çıkıp açıklama yapsın.
11-10-2012, 09:55 PM
(11-10-2012 09:35 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Amaç Belli Tüm kişileri Banlanlayıp Oyunu kapatmakAynen.adfasdfasdf
11-10-2012, 09:56 PM
Amaç Belli Tüm kişileri Banlanlayıp Oyunu kapatmak adfasdfasdf
11-10-2012, 10:04 PM
bu oyun artık saçmalıkdan başka birşey değil.

adfasdfasdf