Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önemli Duyuru !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

burakkandoker adlı hesaba neredeyse hiç girmememe rağmen geçtiğimiz Exp Etkinliğinde oyun oynarken Hile Programı Tepit Edildi şeklinde bir uyarı aldım ve hesap kapatıldı.Hesap açılana kadar oyunla olan ilişkimi kestim.Paranızla rezil olmayın.
Nexon offffff
Bende oyunu Şuanda bırakıyorum.
Bende az önce ban yedim paranızla rezil oluyorsunuz bırakıyoruzz.
Bu oyunda para verip karşılıgında bolca bebe ile oyun uçan kaçan ve bir sürü beyinden yoksun adminlerle oyun oynuyoruz kısaca paramızla rezil oluyoruz!!!
Yeni bir bilgisayar alın arkadaşlar.. Sürücüler ve sadece WarRock oyununu kurun öyle oynayın Smile
Böyle saçma bir şey ilk kez görüyorum, duyuyorum gerçekten..

Şunu da ekliyeyim. Eleştirilerimin tamamı NEXON firmasınadır. Can kesinlikle alınmasın. Çünkü onun yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum.victory.gif
Aynen katılıyorum .
Saçmalığın daniskası şuan bir şey olmadı ama belki de benimde başıma gelecek. Nexon'un bu olaya el atması lazım.
bu açıklama da gösteriyor ki zaten artık sonuna gelinmiş bi oyun olan warrock nexonun da başarısız yönetimi yüzünden bitti...
not:şu ana kadar mute dışında herhangi bi yasak yemedim ve program kullanmadım , hesabım da hala aktif.fakat daha warrock oynamayı düşünmüyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler