Google ulu önder Atatürkü anmak için sadece bir çiçekle yetiniyor aklına gelmesi güzel bişey ama bir çiçekle olmamalıydı bu.
![[Resim: ft2lu.png]](http://f1211.hizliresim.com/13/b/ft2lu.png)
İncide takıla takıla beyniniz kurumuş sizin.
ATATÜRK'ün ölüm yıldönümünde davul zurna mı koysun ?
Çiçek dediğin de Karanfil, bilmeden konuşmayın şöyle.
Ayrıca O küçücük Karanfil yeteri kadar dikkat çekip imleci üstüne getirtiyor mu ? Getirtiyor ? Üstüne gelince yazan yazı da yeter zaten.
Davul zurnayla alakası yok şimdi diğer saçma sapan işlerde googlenin altını üstüne getiriyorlarsa ozaman bizim
Atatürkümüzüde aynı şeyi yapacaklar arkadaş.
Diğer saçma kişiler dediklerin Nicola Tesla, Einstein tarzı tarihteki en önemli buluşları yapan kişilerdi umarım farkındasındır.
Şöyle de düşünün Google Hitler'i Stalin'i Kim Jong'u veyahutta bunun gibi adlarını tarihe yazdırmış liderleri andığını görmedim.Şunu bilin ki çoğu yabancı Hristiyan Müslüman Türkler'i terörist gibi görür adamlar Ata'mıza saygı duyuyor ya da duymuyor bu onların sorunu sorun biz yeterince saygı duyuyor muyuz?
Einstein yada Nicola Tesla beni 2 gram ilgilendirmiyor.Bugün günlerden 10 Kasım Atatürk anma günü.
Atatürk için hiç bir şey yapmayıp internet ortamında şov yapan ve yapmaktan hoşlananlardan gerçekten iğreniyorum..
Google'a gelirsek bence gayet yeterli..
(11-10-2012 02:43 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Einstein yada Nicola Tesla beni 2 gram ilgilendirmiyor.Bugün günlerden 10 Kasım Atatürk anma günü.
İşte bu yüzden bu durumdayız zaten. Sanki Elin hristiyan ülkeleri Atatürk'ü umursuyor da.
O zaman onlar umursamıyor diye o karanfili de koymasın google ? İçin rahat etsin ?
Karanfilin boyutu değil manevi değeri önemli.
Google firması sanki Türk , neyini tartışıyonuz?