Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Google'nin Ayıbı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hocam yapmayın kaç ülke var herbirininde saygı duydugu bir "Atatürk'ü" var Sizce bir gün kaç liderin ölümü kaç önemli olaya ev sahipliği yapıyor Lütfen sığ düşünmeyin.
(11-10-2012 02:43 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Einstein yada Nicola Tesla beni 2 gram ilgilendirmiyor.Bugün günlerden 10 Kasım Atatürk anma günü.

Onlar da aynı şeyi yapsa onlarda Atatürk beni 2 gram ilgilendirmiyor dese ne olacak.Adamlar karanfil koymuşlar daha ne istiyorsunuz.Gayette yeterli
ya adamlar sanki yapmak zorunda
Gül'resminin üstüne gelince ne yazıyor ''Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk'ü Saygıyla anıyoruz ''Düşün bunu türk olmayan bir firma yapıyor'' Yetmezmi?
(11-10-2012 10:11 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gül'resminin üstüne gelince ne yazıyor ''Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk'ü Saygıyla anıyoruz ''Düşün bunu türk olmayan bir firma yapıyor'' Yetmezmi?
(11-10-2012 10:11 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gül'resminin üstüne gelince ne yazıyor ''Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk'ü Saygıyla anıyoruz ''Düşün bunu türk olmayan bir firma yapıyor'' Yetmezmi?

Karanfil o. Ne gülü la ?
amaan biz anmışızya gerisi önemli deil kendi ayıpları boşverin siz onları biz andıkmı andık
ama haklısınız yapmamaları gereken bir olaydı m045.gif
Bunları yazanlar aceba saat 09.05'de saygı duruşunda durdu mu?
(11-11-2012 01:27 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Bunları yazanlar aceba saat 09.05'de saygı duruşunda durdu mu?

Ben uyuyordum
(11-11-2012 01:27 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Bunları yazanlar aceba saat 09.05'de saygı duruşunda durdu mu?

Sırf Saygı durusu için Alarm'mı 08.50 'ye Kurdum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler