Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Veli Kavlak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet pozisyon ortada

sözde Burak Yılmaz Emek Hırsız'yDı

[Resim: 28023_325304784243048_2066967803_n.jpg]
burağın pozisyonuyla bu pozisyon aynı olsa tartışılır Veli burda kaleciyi geçtikten sonra ayağı takılmış.Pozisyonun videosu varsa karşılaştırmasını yapalım öyle bi kare fotoğrafla olmuyor
Senin bu durumun neye benziyor biliyor musun ?
İlkokullular hani derste konuşur dır dır da hoca kızınca "hocam bilmemkim de konuştu" der zırlar ya, aynı o hesap.
Veli Kavlak da aynısını yapınca Burak suçsuz mu oluyor ? sözde emek hırsızı falan neyin tribi bu ? İkisi aynı şeyin çekirdeği.
mihawk iyi ki galatasaraylısın ha rezil olucaktık forumda yoksa Big Grin
(11-10-2012 12:07 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Senin bu durumun neye benziyor biliyor musun ?
İlkokullular hani derste konuşur dır dır da hoca kızınca "hocam bilmemkim de konuştu" der zırlar ya, aynı o hesap.
Veli Kavlak da aynısını yapınca Burak suçsuz mu oluyor ? sözde emek hırsızı falan neyin tribi bu ? İkisi aynı şeyin çekirdeği.

Sende taktın bu ilkokullara Çok meraklıysan tekrar başla ilk okul 1'den
(11-10-2012 12:09 AM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]mihawk iyi ki galatasaraylısın ha rezil olucaktık forumda yoksa Big Grin

Adam Değilsin.
(11-10-2012 12:06 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]burağın pozisyonuyla bu pozisyon aynı olsa tartışılır Veli burda kaleciyi geçtikten sonra ayağı takılmış.Pozisyonun videosu varsa karşılaştırmasını yapalım öyle bi kare fotoğrafla olmuyor

Oyuncunun kasti olarak yaptığını sanmıyorum. Çünkü orada yaşadığı adrenalin ile hile yapacağını sanmıyorum. Eğer orada yaşanan adrenalin ile kurnazlık düşünürse zaten o adamı direk Dünya'nın en akıllı adamı olarak seçilmesi gerek. Hakemin hatası olarak görüyorum burada. Tam yerinde durmaması sonucu böyle bir karar aldığını düşünüyorum.
Cevap verdik mi de triplere giriyor hemen.
Ne penaltı, ne de hakemi aldatmaya yönelik hareket.
Burda zaten kaleciyi geçmiş. Kendi gol atacak iken neden kasti olarak bunu yapsin. Ayrıca A. Balık'a katılıyorum.
Durum açık net penaltı değil,oyunun devam etmesi gerekirdi.Ama maç çok iyiydi,çok zevk aldım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler