Adamın resimde görüldüğü gibi 1 ayağı ötekine takılıyor. Bilmem hiç yaşadın mı böyle bir durumda yürürken bile sendelememek imkansızdır. Burak hem ceza sahası dışında atlıyor hemde temas yok. ( o zaman niye arkasındaki düştü diyeceksin sana şunu söyleyeyim senin önünde biri o hızla koşarken düşse sen ona basmamak için ne yaparsın?)
Yav Başkalarının Hatalarını , Hilelerini Ortaya Çıkarıp Küçük Düşürmek Amacındasınız Hep "Her Koyun Kendi Bacağından Asılır" Diye Atasözümüz Var Ne Güzel Denmiş...

ilkokullu değilse ben de neyim
![[Resim: ft768.png]](http://d1211.hizliresim.com/13/b/ft768.png)
(11-10-2012 04:51 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Hmm,sanırım değil.
bi galatasaraylı daha

la olm bi bitmediniz ya
(11-10-2012 05:27 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ] (11-10-2012 04:51 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Hmm,sanırım değil.
bi galatasaraylı daha
la olm bi bitmediniz ya
Galatasaraylılar batıyormu sana ? bana fenevliler batmıyorda.
(11-10-2012 05:29 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ] (11-10-2012 05:27 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ] (11-10-2012 04:51 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Hmm,sanırım değil.
bi galatasaraylı daha
la olm bi bitmediniz ya
Galatasaraylılar batıyormu sana ? bana fenevliler batmıyorda.
o yüzden fenev diyosun di mi ilkokullu seni

aynen sana göre her Galatasaraylı ilkokullu zaten bu arada sana şunu sormalıyım Azize Yıvdırım'a damı batıyor da FeneV diyor ?
(11-10-2012 05:32 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]aynen sana göre her Galatasaraylı ilkokullu zaten bu arada sana şunu sormalıyım Azize Yıvdırım'a damı batıyor da FeneV diyor ?
bak abicim bana göre her galatasarylı ilkollu değildir.adam olanı da vardır çocuk olanıda.bu her takımın içinde vardır.bizde de vardır.bu forumda da çocuk zekasıyla devam eden mihawk var bi de arkasında sen varmışsın laf sokasım geliyo napim.
aziz yıldırımın konusuna gelirsek hayatta kimin ne duruma düşeceği belli olmaz.adamın özrüyle dalga geçecek kadar kişiliğin bozuk.
ben dalga geçmiyorum o ne diyorsa bende onu diyorum.Ayrıca onun tedavisi var.Benimde sana başka bir şey sokasım geldi ama anlayan artık ...