O pkk yandaşları falan gösteriler yapsın onlara müdahele edilmesin.Cumhuriyet Bayramımızda bayraklarını alıp yürüyüş yapan yüzbinlerce insana su sıkın biber gazı atın.Şu videoyu izlediğimde hem duygulandım hem de bu yürüyüşe izin vermeyenlerin sülalesini andım.
Anlaşıldı ulusa gidiyorum


Şunu sorarlar adama,
Daha düne kadar şehiri birbirine katan askeri polisi vuran teröristlere neden bu müdahale yapılmadıda şimdi cumhuriyetçilere karşı yapılıyor?Bu neyin korkusu?Atatürk'ü ve Cumhuriyeti unutmadık diye ne bu telaş?
(10-29-2012 02:21 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Şunu sorarlar adama,
Daha düne kadar şehiri birbirine katan askeri polisi vuran teröristlere neden bu müdahale yapılmadıda şimdi cumhuriyetçilere karşı yapılıyor?Bu neyin korkusu?Atatürk'ü ve Cumhuriyeti unutmadık diye ne bu telaş?
Aynen haburu unutmadık

Halk: Mustafa Kemal'in askerleriyiz! Polisler: Badem Bıyıklıların askerleriyiz! olay bundan ibaret. 2 torba kömüre vatanını satanlar aceba bunları görüp hala yandaşlık yapabilecekler mi?
Teröristlerin ellerini kollarını sallayarak ülkeye girmesine göz yumanda bu hükümet,
Cumhuriyet kutlamalarını engelleyende bu hükümet.. Fazla söze gerek yok. Asıl söz onları oraya geçirenlere....
burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.