10-29-2012, 03:48 PM
O Değilde Forumda Polis Okuluna giden biri vardi her fırsatta diyordu Polis Doğru Müdahele eder diye, Nerede o eleman gelsinde bize bi anlatsın policeman'ın haklılığını
(10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.
(10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.
(10-29-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ](10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.
15-20 polis bir olup sokak ortasında 1 vatandaşı döverken de vatandaş polise küfür etti öyle mi? Ben olsam bende ederim ne demek lan 15-20 polis geliyor bana dayak atıyor?
Ayrıca bu olayı senin yazınla bağlayayım. Her kim ki benim atam olarak bildiğim ve saydığım birisini ziyaret etmeme engel olursa engeli kaldırırım.
Doğuda pkk yandaşları eylem yapıyor ortalığı talan ediyor 10 tane polis karşılarında eee 3 tane biber gazı atıyor yok ya öyle şey olmaz burda ki vatandaşların elinde sadece Türk Bayrağı var nevruzda sözde kürdistan bayrağı açan bebek katili aponun posterlerini taşıyan gruba neden müdahale edilmedi? Neden barikat kurulmadı?
Bana bunları açıkla...
(10-29-2012 07:35 PM)Audaz Yazılan: [ -> ](10-29-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ](10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.
15-20 polis bir olup sokak ortasında 1 vatandaşı döverken de vatandaş polise küfür etti öyle mi? Ben olsam bende ederim ne demek lan 15-20 polis geliyor bana dayak atıyor?
Ayrıca bu olayı senin yazınla bağlayayım. Her kim ki benim atam olarak bildiğim ve saydığım birisini ziyaret etmeme engel olursa engeli kaldırırım.
Doğuda pkk yandaşları eylem yapıyor ortalığı talan ediyor 10 tane polis karşılarında eee 3 tane biber gazı atıyor yok ya öyle şey olmaz burda ki vatandaşların elinde sadece Türk Bayrağı var nevruzda sözde kürdistan bayrağı açan bebek katili aponun posterlerini taşıyan gruba neden müdahale edilmedi? Neden barikat kurulmadı?
Bana bunları açıkla...
+1
Arkadaş fazla arka sokaklar izlemiş zamanında.
hemde evli olanlar 2. eş olarak alabiliyormuş. ''mrkulunk'' un yorumuna gelirsek bazı yerlerde doğru fakat, bu konu bambaşka birşey Türk Bayrağını açıp yürüyüş yapana barikat koyuyorlar, pkklı itleri bir zaman hatırlıyorsunuzdur kucaklaşarak konvoy halinde karşılamışlardı... O zaman neredeydi bu ülkenin polisi askeri? baştakiler değişse ne yazar artık adamlar 50 senelik memurunu müdürünü şuyunu buyunu atadı herşey programlı adamlarda... yazacak çok şey var ama yazmak doğru olmaz böyle bir forumda. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu ve Mutlu Olsun...