Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Polis yürüyüşe müdahele ediyor canlı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O Değilde Forumda Polis Okuluna giden biri vardi her fırsatta diyordu Polis Doğru Müdahele eder diye, Nerede o eleman gelsinde bize bi anlatsın policeman'ın haklılığını
(10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.

Asıl sana yazık bence, açık olan şeyleri saklama çabana yazık.
"Türk bayrağı açan adama polis tekme attı" da gayet doğru bir başlık. En çok Türk bayrağı bulunan şehre gavur denirken, o şehirde nedense belediye hükümetten hiç destek alamazken, hala gelip bunları söyleyebilmen çok ilginç. Ayrıca sen bu olayları pek anlamıyorsun sanırım. Polisin anasına bacısına sövünce, polis panzerle falan operasyon düzenleyemez. Ayrıca polise sözlü bir şey dediğinde polis fiziksel olarak karşılık verirse o da suçtur. Haberin yoksa öğren.

Edit : Arka Sokaklar'a da biraz ara ver. Her polis işini hakkıyla yapmıyor bu memlekette.
O barikatları kimse yokken koydular. Cumhuriyet Yürüyüşünü yasakladılar.
Araçlarla sakin bir şekilde gelen vatandaşlar gecenin bir yarısı saatlerce yollarda beklettiler.En son olarak tazyikli su ve biber gazı sıktılar. Sonuç olarak ne oldu ? O barikatları kaldırdılar. Millet sakin bir şekilde Anıtkabir'e doğru yürümeye başladı.
Burda neye yazık sen söyle şimdi..

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/...dLkE6.html
(10-29-2012 03:46 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]burda da yürüyüş oldu.hiç bi sorun çıkmadı.adam gibi yürüyüş yaparsan polisin filan hiç bi müdahelesi olmaz.ordaki polisin ne için tekme attığını bilemezsin.belki karşısındaki adam ansına bacısına sövüyo.nerden biliyosun.gine aynı şeyi yapıyosun.bi olayı genelliyosun.yandaş yayını da örnek gösteriyosun.başlığa bak bu kadar olmaz '' türk bayrağı açan adama polis tekme attı.'' yazık size.

15-20 polis bir olup sokak ortasında 1 vatandaşı döverken de vatandaş polise küfür etti öyle mi? Ben olsam bende ederim ne demek lan 15-20 polis geliyor bana dayak atıyor?

Ayrıca bu olayı senin yazınla bağlayayım. Her kim ki benim atam olarak bildiğim ve saydığım birisini ziyaret etmeme engel olursa engeli kaldırırım.

Doğuda pkk yandaşları eylem yapıyor ortalığı talan ediyor 10 tane polis karşılarında eee 3 tane biber gazı atıyor yok ya öyle şey olmaz burda ki vatandaşların elinde sadece Türk Bayrağı var nevruzda sözde kürdistan bayrağı açan bebek katili aponun posterlerini taşıyan gruba neden müdahale edilmedi? Neden barikat kurulmadı?

Bana bunları açıkla...
(10-29-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

15-20 polis bir olup sokak ortasında 1 vatandaşı döverken de vatandaş polise küfür etti öyle mi? Ben olsam bende ederim ne demek lan 15-20 polis geliyor bana dayak atıyor?

Ayrıca bu olayı senin yazınla bağlayayım. Her kim ki benim atam olarak bildiğim ve saydığım birisini ziyaret etmeme engel olursa engeli kaldırırım.

Doğuda pkk yandaşları eylem yapıyor ortalığı talan ediyor 10 tane polis karşılarında eee 3 tane biber gazı atıyor yok ya öyle şey olmaz burda ki vatandaşların elinde sadece Türk Bayrağı var nevruzda sözde kürdistan bayrağı açan bebek katili aponun posterlerini taşıyan gruba neden müdahale edilmedi? Neden barikat kurulmadı?

Bana bunları açıkla...

+1

Arkadaş fazla arka sokaklar izlemiş zamanında.

40 yıllık manavım bu kadar büyük bi hıyarı ilk defa gördüm.
(10-29-2012 07:35 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(10-29-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

Bana bunları açıkla...

+1

Arkadaş fazla arka sokaklar izlemiş zamanında.

Akasya Durağını polisler için izlemiş adam.
ülkemizde artık polis teşkilatını badem bıyıklılar,abiler,ablalar yönetiyor fazla bişey beklemeyin.
Bunca yaşananlara rağmen herşeyin göz önünde olmasına rağmen iki kömüre yine satılacak olan oy... Eyiye gidiyoruz demek düşer bize... Bu arada suriyeden gelen mülteci kadınlarla evlenenlere devlet 25 yada 35 bin tl veriyormuş Big Grin hemde evli olanlar 2. eş olarak alabiliyormuş. ''mrkulunk'' un yorumuna gelirsek bazı yerlerde doğru fakat, bu konu bambaşka birşey Türk Bayrağını açıp yürüyüş yapana barikat koyuyorlar, pkklı itleri bir zaman hatırlıyorsunuzdur kucaklaşarak konvoy halinde karşılamışlardı... O zaman neredeydi bu ülkenin polisi askeri? baştakiler değişse ne yazar artık adamlar 50 senelik memurunu müdürünü şuyunu buyunu atadı herşey programlı adamlarda... yazacak çok şey var ama yazmak doğru olmaz böyle bir forumda. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu ve Mutlu Olsun...
yav ramazan bayramında terörist dağdan indi elini kolunu sallaya sallaya bdplilerle bayramlaştı peki orda asker nerdeydi?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler