Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patch
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar artık dayanamıyorum nerde bu patch oyunda adama 50 m60 sıksam bıle benı oldurebılıyor yeter artık basıma agrılar gırıyor nerde bu K2 oyunu silme derecesine geldim bukadar sorumsuzluk olmaz!
bunun patchle alakası yok lag denir ona Big Grin
Patch geldiginde en azından bıraz kayboluyor Smile
(03-08-2010 11:57 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Patch geldiginde en azından bıraz kayboluyor Smile

alakası yok Big Grin 17 tane patch atsınlar lag sorunu gitmez çünkü hem ttnetten hemde oyundan kaynaklanıyor o sorun
Üşeniyor adam Pacht atmaya Smile
Patch geldiğinde lag flan kaybolmaz, gene aynı şey olur.
Bugün G1 sitesindede sorun vardı, muhtemelen gene ufak tefek sorunlar yaşıyor G1 şirketi.
TTnet başlıca sorun...
Zaten ben bu ttnet i anlamıyorum akıl sır ermıo Ss.gif
(03-08-2010 11:50 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar artık dayanamıyorum nerde bu patch oyunda adama 50 m60 sıksam bıle benı oldurebılıyor yeter artık basıma agrılar gırıyor nerde bu K2 oyunu silme derecesine geldim bukadar sorumsuzluk olmaz!

War Rock oyununu dürüst bir şekilde oynayan oyuncular, haksızlıklar ve olumsuzluklar karşısında yalnız kalmaktadır.Hack yaptığı belli olan oyuncuyu odadan atmaya imtina edenler, küfür ve hakaret eden oyuncuyu odadan atmayan ve kahkaha atanlar, oyunda ki bug'ları kullanan oyunculara seyirci kalanlar, bilinçli olarak lagger olanlara tolerans gösterenler, haksız yere oyuncu kickleyenler...

Ateşten gömlek giyinen cesur yürekli insanları arıyor gözler..Samanlıkta kehribar sarısı bir iğne arıyoruz ne yazık ki..
Hack kaynıyor ortalık G1-Admin-Neo bu yüzden türkiye serverındaki odalara bakıyordu..Ayrıca TTnet ten kaynaklanan sorunlar da var.Super online a geçsek warrock clanları ilk 10 dan inmez Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler