Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patch
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dünyanın en pahalı ve en dandik internetini kullanıyoruz,kullanıyorduk diyemiyorum.artık türkiye sıralamada en altlarda değil hatta üst sıralara çıkmış.bunu sadece kağıt üzerinde yapmayı başardılar nasılmı? fiyatlar sabit örnek olarak 1 mbit sınırsız 46 lira idi hız/fiyat oranıyla son sıralarda yer alıyorduk dünyada fakat uyanık ttnet 49tl 8 mit 'e kadar burda kadar lafı herşeyi özetliyor aslında hiçbir altyapı çalışması olmadan aynı hatlar üzerinden yüksek hız vermeye yani verememeye gidiyor bu yol bizlerin dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz demememiz için üretilmiş parlak bir fikir.bunu kağıt üzerindede başardılar sömürülen türkiyemin güzel insanları bişiyler anlatabildiysem ne alaa
(03-09-2010 12:15 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(03-08-2010 11:50 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar artık dayanamıyorum nerde bu patch oyunda adama 50 m60 sıksam bıle benı oldurebılıyor yeter artık basıma agrılar gırıyor nerde bu K2 oyunu silme derecesine geldim bukadar sorumsuzluk olmaz!

War Rock oyununu dürüst bir şekilde oynayan oyuncular, haksızlıklar ve olumsuzluklar karşısında yalnız kalmaktadır.Hack yaptığı belli olan oyuncuyu odadan atmaya imtina edenler, küfür ve hakaret eden oyuncuyu odadan atmayan ve kahkaha atanlar, oyunda ki bug'ları kullanan oyunculara seyirci kalanlar, bilinçli olarak lagger olanlara tolerans gösterenler, haksız yere oyuncu kickleyenler...

Ateşten gömlek giyinen cesur yürekli insanları arıyor gözler..Samanlıkta kehribar sarısı bir iğne arıyoruz ne yazık ki..

Bugünün lafıda bumu ?
(03-09-2010 11:41 AM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(03-08-2010 11:50 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar artık dayanamıyorum nerde bu patch oyunda adama 50 m60 sıksam bıle benı oldurebılıyor yeter artık basıma agrılar gırıyor nerde bu K2 oyunu silme derecesine geldim bukadar sorumsuzluk olmaz!

War Rock oyununu dürüst bir şekilde oynayan oyuncular, haksızlıklar ve olumsuzluklar karşısında yalnız kalmaktadır.Hack yaptığı belli olan oyuncuyu odadan atmaya imtina edenler, küfür ve hakaret eden oyuncuyu odadan atmayan ve kahkaha atanlar, oyunda ki bug'ları kullanan oyunculara seyirci kalanlar, bilinçli olarak lagger olanlara tolerans gösterenler, haksız yere oyuncu kickleyenler...

Ateşten gömlek giyinen cesur yürekli insanları arıyor gözler..Samanlıkta kehribar sarısı bir iğne arıyoruz ne yazık ki..

Bugünün lafıda bumu ?

Hep aynı kelimelerin değiştirilerek yerleştirilmiş hali. Big Grin

SametKARA

Bu Dediklerine Katılıyorum Ayrıca Adama Kardeşim Lagsın Dediğim Zaman Ben Lag Değilim Oyun Lag Deyip Geçiyor Sonra Sorunlar Yaşanıyor Böyle Bilinçsiz Akılsız İnsanlarda Var...
(03-08-2010 11:54 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bunun patchle alakası yok lag denir ona Big Grin

Aynen Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler