Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Atatürk'e küfür eden dallama ! (Silinmesin)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bazılarınız biliyorsunuzdur bu it twitterda birkaç gündür Atamıza sürekli küfür ediyor meşhur oldu haber oldu dallama.Böylelerine prim vermeyin bu adamı içeri atmazlar Fazıl Say'ı tıkarlar nede olsa ustalık dönemi.Ayrıca konu silinmesin bu ülkede ne bok döndüğünü millet görsün.Bu adamı içeri tıkcak delikanlı savcı vs çıkmazsada yazıklar olsun

https://mobile.twitter.com/AlperTerzioglu

[Resim: snOYW.jpg]

[Resim: 399054_10151080377323381_508027825_n.jpg]

Burak Kandöker

Bilişim Suçlarındaki arkadaşıma veriyorum bu arkadaşı şimdi belki birşeyler yapabilirler.
(10-21-2012 12:12 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bilişim Suçlarındaki arkadaşıma veriyorum bu arkadaşı şimdi belki birşeyler yapabilirler.

Bu herif haber oldu gerekli işlemler çoktan başlatılmıştırda hapsi boylucakmı orası malum.
(10-21-2012 12:14 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(10-21-2012 12:12 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bilişim Suçlarındaki arkadaşıma veriyorum bu arkadaşı şimdi belki birşeyler yapabilirler.

Bu herif haber oldu gerekli işlemler çoktan başlatılmıştırda hapsi boylucakmı orası malum.

aa hiç hapis olurmu canım .s.s.s Hapise girmesi gerekenler hapiste, teeayyip başgan
Similar To Alper Terzioğlu'da niye Norton var lan ? Bu adam virüs mü ?
Ne yapıcaksın insan sonucta , ben Allah'a küfür edenide gördüm adam ismini bile küfür içerikli koymuş , gercekten yazık böylelerine facebookta tonlarca fotonun altına Atatürk'e küfür eden gördüm acıdım halimize...Eski günleri arıyor insan eski türk insanını arıyor.....Şimdiki genclikten bisey olmuyor + kendimide sayıyorum hem Türkiye olsun hem şimdi yaşadıgım Almanya olsun burdakiler zaten Türkiye'den kötü..(5.sınıf'ı bitiren burda direk eline sigara bilmem partiler özenti gibi geziniyolar)Zaten benim arkadaslara bisey demiyorum onların nerdeyse hepsinde var artık alkol , sigara vs....Almanyada 10.sınıfı bitiren Türkiye'de orta 3 oluyor galiba direk çalışmaya gidiyor Türkiye o yönden biraz iyi ama bizim milletimizde gittikçe bu hale bürünüyor.
Bu olayı kimse bilmiyordu forumda (kısmen).Ama sen diyorsun ki bunlara Prim vermeyi Bunu paylaşarak sen vermiş olmuyormusun.
Adamın twelerine bakılacak olunursa adamı kızdırmışlar.
Buna baktık mı prim vermiş olmuyor. Prim vermek nasıl olur biliyor musun ? Sen şimdi bu Atatürk düşmanına aklınca gider küfreder hakaret edersen asıl o zaman ona prim vermiş olursun.
Acaba ATATÜRK olmasaydı anası babası belli olacakmıydı?
(10-21-2012 02:17 PM)lnvictusTR Yazılan: [ -> ]Acaba ATATÜRK olmasaydı anası babası belli olacakmıydı?

Anası babası belli olan birisi bunları yazmazdı diye düşünüyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler