Onun ataları Atatürk Musul ve Kerkük'ü almaya giderken yahudilik yapıp isyan çıkartanlar olduğu için problem yok küfürde eder gider büste harekette çeker bunun gibiler.
Ne diyor Aşık Sefai: "Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler."
Bu tür şeref yoksunlarını araştırmasan bile karşına çıkarlar. Bknz ; Warrock . Lobi de sıkça görebilirsiniz.
(10-21-2012 12:28 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ne yapıcaksın insan sonucta , ben Allah'a küfür edenide gördüm adam ismini bile küfür içerikli koymuş , gercekten yazık böylelerine facebookta tonlarca fotonun altına Atatürk'e küfür eden gördüm acıdım halimize...Eski günleri arıyor insan eski türk insanını arıyor.....Şimdiki genclikten bisey olmuyor + kendimide sayıyorum hem Türkiye olsun hem şimdi yaşadıgım Almanya olsun burdakiler zaten Türkiye'den kötü..(5.sınıf'ı bitiren burda direk eline sigara bilmem partiler özenti gibi geziniyolar)Zaten benim arkadaslara bisey demiyorum onların nerdeyse hepsinde var artık alkol , sigara vs....Almanyada 10.sınıfı bitiren Türkiye'de orta 3 oluyor galiba direk çalışmaya gidiyor Türkiye o yönden biraz iyi ama bizim milletimizde gittikçe bu hale bürünüyor.
10.sınıf lise 2 yi bitirmiş oluyor.Aynı şekilde bende gördüm böyle küfür eden veletleri.Türk insanı başkalarına özenmeyi çok seviyor.
Bu Alper midir her ne haltsa 1 ay öncede görmüştüm bunun paylaştıklarını.Orada Tayyip'i savunuyordu.Başbakanımıza şehitler feda olsun gibi bir şey yazmıştı.Baya sövmüştüm bu ş.refs.ze
(10-21-2012 04:07 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (10-21-2012 12:28 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ne yapıcaksın insan sonucta , ben Allah'a küfür edenide gördüm adam ismini bile küfür içerikli koymuş , gercekten yazık böylelerine facebookta tonlarca fotonun altına Atatürk'e küfür eden gördüm acıdım halimize...Eski günleri arıyor insan eski türk insanını arıyor.....Şimdiki genclikten bisey olmuyor + kendimide sayıyorum hem Türkiye olsun hem şimdi yaşadıgım Almanya olsun burdakiler zaten Türkiye'den kötü..(5.sınıf'ı bitiren burda direk eline sigara bilmem partiler özenti gibi geziniyolar)Zaten benim arkadaslara bisey demiyorum onların nerdeyse hepsinde var artık alkol , sigara vs....Almanyada 10.sınıfı bitiren Türkiye'de orta 3 oluyor galiba direk çalışmaya gidiyor Türkiye o yönden biraz iyi ama bizim milletimizde gittikçe bu hale bürünüyor.
10.sınıf lise 2 yi bitirmiş oluyor.Aynı şekilde bende gördüm böyle küfür eden veletleri.Türk insanı başkalarına özenmeyi çok seviyor.
Bu Alper midir her ne haltsa 1 ay öncede görmüştüm bunun paylaştıklarını.Orada Tayyip'i savunuyordu.Başbakanımıza şehitler feda olsun gibi bir şey yazmıştı.Baya sövmüştüm bu ş.refs.ze
Almanya da 10. sınıf bizim lise 2 olmuyor.
Vallahi Hapise Girende Var Girmeyende .
(10-21-2012 03:12 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Onun ataları Atatürk Musul ve Kerkük'ü almaya giderken yahudilik yapıp isyan çıkartanlar olduğu için problem yok küfürde eder gider büste harekette çeker bunun gibiler.
Ne diyor Aşık Sefai: "Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler."
Sükrü saraçoğlunada sövüyor