Evet arkadaşlar günlerce,aylarca çalıştık didindik saatlerimizi,paralarımızı verdik . Tuttular kafalarına göre banladılar.Yanlışlık olmuştur açarlar dedik ticket gönderdik bekledik açmadılar.Olur dedik giden bi char yenisini kasarız gene yükseltiriz dedik.Açtık yenisini,gene giden saatler gene giden paralar.Kastık charımızı yükselttik levelimizi sonra gene tanışma maşınma dediler char gene yalan oldu.Soruyorum size adminler taşınan siz parayı kazanan sizsiniz paralar bizden çıkıyo siz kimsiniz ki bizi şole bi kenara itebiliyorsunuz.Bizene sizin taşınmanızdan.Nerde kaldı bizim charlarımız emeklerimiz. Kimse bu dolandırıcılara hesap sormadı.Kimse hakkını,emeğinin karşılıgını alamadı .Giden,dünyada en çok kazanan israil yandaşı amerikan şirketlerine gitti.Kazanan hep onlar oldu.Kazandıransa biz.
Bırakıyorum bu emek hırsızı dolandırıcıları arkadaşlar.Size tavsiyem oyalanmayın bunların yanında,boşavermeyin vakitlerinizi paralarınızı.Nasılsa gün gelecek gene bi bahaneyle gene bi şekilde alacaklar elinizden emeklerinizi.
yazının tamamı kalın büyük falan yasak
Neden ban yedin öğrenebilirmiyim?
O hackin bol oldugu zamanlar 3 sene belki daha fazla oldu o dönem banlananlara sorsan anlamamışlardır bile.Araya kaynadık işde .
Ne zaman 3 yıl öncemi yoksa ben mi yanlış anladım.
Bakın hackden değilse küfürden yada bugdan ban yemişsindir.

(10-18-2012 04:24 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Gereksiz yere yediğim 3. ban sebebiyle bütün nexon ailesindeki insanlara teşekkür ediyorum!Verdiğim para boşa gitti(zaten boşaydı şimdi hiç bir işe yaramadı)1 yıl oynadıgım hesap kapandı.Sanırım GameBoster ne işe yarıyor diye düşünmem benim hesabımın sonunu getirdi ve sadece 1 kere onu açıp oyuna girdim server'a girer girmez oyundan attı hiç bir odaya girmedim hiç bir şekilde adam vurmadım.Bidaha bu oyunu oynayan namerttir.Sonra siz bu oyun saçma sapan silahlar getirerek bu oyuna adam çekeceğinizi sanmayın bu kafayla daha çook beklersiniz.Tekrar teşekkür ediyorum...
Bakın forumunuz da gezerken gördüm bu arkadaşı.Bu dert bi bende değil benim gibi bir çok insan var.Konular silinince yazılanlar ört pas edilince derdimizi anlatamıyoruz.3yıl konusundada doğru ilk ban yediğim zaman oyuna yeni başlamış yanlış hatırlamıyorsam 15.16 lwl dim. bunun üstüne bir çok kez ban yedim ilki oydu.
Yahu adamın tekine ana avrat sövüyorlar bunlar, sonra kendileri unutuyorlar sövdüklerini 1 hafta 2 hafta sonra.
Ama sövülen adam ticketı çoktan atmış oluyor. Bir ara da işleme geçip ban yiyorlar. Sonra hack kullanmadığımız halde vs. vs.
ARKADAŞIM ! Bu oyunda ban yemenin tek sebebi hack değil. Başka bir yığın sebebi var.
Kardeşim ben küfür etmeyen bi insanım.Ban nedenlerini emin ol çoğundan iyi bilirim.Dün başlamadık bu oyuna.Var ki bi haksızlık söylüyoruz.
Yazını okudum sadece şurayı gördüm yalnız " israil yandaşı amerikan şirketlerine gitti" sonra tamam diyip bu yazıyı yazdım.
Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yıl önce haksız ban yiyen arkadaşlar vardı ve gamerfirst sağolsun hepsini teslim edip hatalarından dolayı da premium + dinar gibi çeşitli hediyeler vermişti. Ondan bahsediyosun büyük ihtimal. bunda anormallik göremedim hediyeni verdi nasılsa.