10-20-2012, 09:11 PM
Sayfalar: 1 2
10-20-2012, 09:36 PM
Anlayan anladı dostum .
bence çoğu yerde haklısın.
bende zamanında çok bağırmıştım sonra bu a-sosyal yeni yetme birkaç moderatör aklı sıra laf yapmaya başladı , sana geçmiş olsun ve nasısa sonumuz öyle yada böyle gelecek , işte o güne kadar devam edeceğiz.
yeni bişeyler bulunması gerekıyor ama emınimki Can da bunlara ilgileniyordur.
İsrail konusunda pek emin değilim ama eğer öyleyse Allah tan bulacaklardır karşılığını.
bence çoğu yerde haklısın.
bende zamanında çok bağırmıştım sonra bu a-sosyal yeni yetme birkaç moderatör aklı sıra laf yapmaya başladı , sana geçmiş olsun ve nasısa sonumuz öyle yada böyle gelecek , işte o güne kadar devam edeceğiz.
yeni bişeyler bulunması gerekıyor ama emınimki Can da bunlara ilgileniyordur.
İsrail konusunda pek emin değilim ama eğer öyleyse Allah tan bulacaklardır karşılığını.
10-21-2012, 12:20 AM
l3edbaht adında bir karakterim var, yıllardır oynuyoruz hiç kapanmadı. Bilen biliyor, nereden baksan 4-5 kişi giriyordu. Durduk yere nasıl hesabınız kapatılıyor anlamıyorum...
10-21-2012, 09:17 AM
durduk yere kapatılmaz illaki vardır bi illegal prog.
10-21-2012, 12:01 PM
Benimde hiç kapatılmadı beyler.
10-21-2012, 07:18 PM
(10-20-2012 01:13 PM)omer854 Yazılan: [ -> ]O hackin bol oldugu zamanlar 3 sene belki daha fazla oldu o dönem banlananlara sorsan anlamamışlardır bile.Araya kaynadık işde .
Buraya Gelip Bize Trip Atacak Kadar Delikanlı Mısın?
Eğer delikanlıysan boş laf yapmayacan.
10-22-2012, 10:03 PM
Dunyanin en kotu fps oyunu wqrrocktur bence.Hack olayini cozemeyen,grafikleri berbat,tamamen para tuzagi baska bir oyun gosterebilir misiniz? Pre al,aaa yeni silah cikmis satin al,kirmizi renkli famas gelmis satin al.Oyun full cocuk dolu,bir dolu kufur.Sadece bf3 ile kiyaslayin.Bu oyunu birkali 4 yil oldu.Birinci sebep hackti.Ikincisi ise cok dha iyi oyunlarin piyasaya cikmasiydi;bad company2,modern warfare vs.Ben birakip bf2 ye basladigimda,tum klan beni takip etti.Eskiler hatirlar;Scorpion Team.Birakin bu dandik para tuzagi oyunu.Bu oyunda hack bitmez.Kisacasi bu oyun bozuk.Bile bile bozuk mala para vermek enayilik degil midir?
10-22-2012, 11:56 PM
(10-22-2012 10:03 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Dunyanin en kotu fps oyunu wqrrocktur bence.Hack olayini cozemeyen,grafikleri berbat,tamamen para tuzagi baska bir oyun gosterebilir misiniz? Pre al,aaa yeni silah cikmis satin al,kirmizi renkli famas gelmis satin al.Oyun full cocuk dolu,bir dolu kufur.Sadece bf3 ile kiyaslayin.Bu oyunu birkali 4 yil oldu.Birinci sebep hackti.Ikincisi ise cok dha iyi oyunlarin piyasaya cikmasiydi;bad company2,modern warfare vs.Ben birakip bf2 ye basladigimda,tum klan beni takip etti.Eskiler hatirlar;Scorpion Team.Birakin bu dandik para tuzagi oyunu.Bu oyunda hack bitmez.Kisacasi bu oyun bozuk.Bile bile bozuk mala para vermek enayilik degil midir?
Zamanında enayiydim diyosun ?
10-23-2012, 12:00 AM
(10-22-2012 11:56 PM)Aux Yazılan: [ -> ](10-22-2012 10:03 PM)ezikkaan Yazılan: [ -> ]Dunyanin en kotu fps oyunu wqrrocktur bence.Hack olayini cozemeyen,grafikleri berbat,tamamen para tuzagi baska bir oyun gosterebilir misiniz? Pre al,aaa yeni silah cikmis satin al,kirmizi renkli famas gelmis satin al.Oyun full cocuk dolu,bir dolu kufur.Sadece bf3 ile kiyaslayin.Bu oyunu birkali 4 yil oldu.Birinci sebep hackti.Ikincisi ise cok dha iyi oyunlarin piyasaya cikmasiydi;bad company2,modern warfare vs.Ben birakip bf2 ye basladigimda,tum klan beni takip etti.Eskiler hatirlar;Scorpion Team.Birakin bu dandik para tuzagi oyunu.Bu oyunda hack bitmez.Kisacasi bu oyun bozuk.Bile bile bozuk mala para vermek enayilik degil midir?
Zamanında enayiydim diyosun ?
Aynen oyle diyorum.Ama bakiyorumda suan artik buis enayilikten cikip salakliga varmis.
Sayfalar: 1 2