Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Coca cola böceği Ve israil markaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lütfen Bu ürünleri tüketerek daha fazla destek olmayalım israile Cola içmeyelim.Halis Meyvesuyu ve ayranlarımızdan içelim Bu markaların hepsi israilin.
[Resim: dzzvs.jpg]
Birisi İse Şöyle Söylüyor:
Yavuz Şahin Gençoğlu · Trakya üniv.
Onu alma bunu alma! Ne kaldı'ki geride halkın insan oğlunun aldığı yediği içtiği giydiği herşeyi adamlar satın almış ne alalım ne yiyelim ne içelim siz söyleyin suç onların değil suç sizlerin bizlerim neden mallarınızı onlara sattınız yada neden onlar almadan önce siz davranıp siz satın almadınız şimdi bu ürünler bizlerin malı olacaktı bakın arablara dünyanın en zenginleri ama parayı banyosuna altından musluk yaptırarak arcıyor niye gidip satın almıyor bir fabrika bir şirket biz bunu hak ediyoruz. suç bizlerin

Ve Kola Ana merkezi Amerikada olan ve Meksikadaki böceklerden yapılan kola
http://www.youtube.com/watch?v=gHe0ALd7o6I
Hee oldu. ColaTurka içelim.

Burak Kandöker

Bunları söylüyosunuz iyi güzelde bu herifler toplaklarınızı satın alırken neden aynı anlayışı ve dikkati göstermiyosunuz?Toplaklarınızı parsel parsel satan ve yüzsüzce mitingde toplaklarımızı güvenli bir şekilde satıyoruz diyebilen bir grup canlıya neden hala oy veriyorsunuz?Bu adamlara destek vermek istemiyorsunuz madem,neden size ait olan herşeyin (Türk Telekom,Telsim,Kuşadası Limanı,İzmir Limanı) özelleştirilmesine izin veriyorsunuz?Bunlar yapılırken neden bir allahın kulunun sesi çıkmıyor?Bırakın bu işleri,eğer bu ülke üretim yapamıyorsa ben hayatımı zehir edemem.Bunu ben değil devlet düşünmeli.Üretim yapsınlar fabrikalar açsınlar bizde Türk malı alalım.Kaliteli üretim varda bizmi almadık?İnsanlar kazandıkları parayı keyifleri için harcamakta özgürdür.
(10-16-2012 06:20 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bunları söylüyosunuz iyi güzelde bu herifler toplaklarınızı satın alırken neden aynı anlayışı ve dikkati göstermiyosunuz?Toplaklarınızı parsel parsel satan ve yüzsüzce mitingde toplaklarımızı güvenli bir şekilde satıyoruz diyebilen bir grup canlıya neden hala oy veriyorsunuz?Bu adamlara destek vermek istemiyorsunuz madem,neden size ait olan herşeyin (Türk Telekom,Telsim,Kuşadası Limanı,İzmir Limanı) özelleştirilmesine izin veriyorsunuz?Bunlar yapılırken neden bir allahın kulunun sesi çıkmıyor?Bırakın bu işleri,eğer bu ülke üretim yapamıyorsa ben hayatımı zehir edemem.Bunu ben değil devlet düşünmeli.Üretim yapsınlar fabrikalar açsınlar bizde Türk malı alalım.Kaliteli üretim varda bizmi almadık?İnsanlar kazandıkları parayı keyifleri için harcamakta özgürdür.

Sende haklısın yaw Sad Yakında her şeyi satarlar artık israile Sad
(10-16-2012 06:14 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Hee oldu. ColaTurka içelim.

Aynen bende ColaTurka içiyorum ülker grubunun mübarek bi gece ansızın sakallarım çıktı yatsıyı 30 saniyede kılıyorum
(10-16-2012 06:27 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(10-16-2012 06:14 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Hee oldu. ColaTurka içelim.

Aynen bende ColaTurka içiyorum ülker grubunun mübarek bi gece ansızın sakallarım çıktı yatsıyı 30 saniyede kılıyorum

http://inciswf.com/1328394793.swf
Carrefour bi kere Fransız
Malboro bildiğim kadarıyla ABD malı ve "Philip Morris" adlı bir tütün şirketi tarafından üretiliyor (bkz. kutudaki işaret)
yıllardır içerim hiç bir zararını gormedim.
Parlament varken neden marlboro içelim ki Smile

Oraya birde BIM' i ekle,
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler