Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Coca cola böceği Ve israil markaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Türkiye ve üretim daha doğrusu marka değeri olan üretim yok denecek kadar az.Biz türkler dünya üzerinde ne kadar kaliteli/kalitesiz ürün varsa ancak kullanmasını biliriz.En iyi arabalar, son model teknolojik aletler yatlar katlar bunları tek bir amacı olduğundan satın alırız,kendimizden büyük egomuz için.

Tabi birde kırılamayan önyargılarımız var.Bir Türk en iyiyide yapsa alanında geçmişte yapılan yanlışları üzerine yıkar yerden yere vururuz.Belkide suya sabuna dokunmamanın bir nedenide bu.

Türkiye savaş uçağı yapsa ve bir tanesi düşse ertesi gün sokakta konuşulan sözler şunlar olurdu;
-Kesin malzemeden çalmışlardır
-Türk işi uçak anca bu kadar olurdu.

Bizlerin en iyi yapıcağı iş miras kalan bir yanında denize girerken diğer yanında kayak yapabildiğimiz bu coğrafyayı korumak ve pazarlamak(turizm).Boykot ederek değide daha iyi alternatifler ortaya çıkarmak lazım.
Haklısında bana o resimde olupda türklerin daha iyi çıkardığı bir ürün varmı mecburen veya alışkanlıktan alıyoruz özellikle Coca cola vaz geçilmez diyebilir kendi adıma
Böyle düşünerek bir yere varılmaz. Filistin topraklarını parsel parsel satarken bunları düşündü mü? Alırım coca cola'mı içerim arkadaş filistin 1. dünya savaşında ingiliz askerlerine yardım ederken bu günleri düşünmediyse ben niye şimdi onları düşüneyim?
Güzel kardeşim tamam biz almayalım da bu adamlar sadece bize satmıyor ki. Tüm dünya bu malları kullanıyor. Biz almasak da adayla bişey değişceğini sanmıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler