(10-11-2012 08:24 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (10-11-2012 07:59 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Afferin lan birisi bile beni yazmamış.
Chuck diye bi eleman vardı onun ağzını yüzünü böyle varya fiuu
Seni bi odaya kapatarak ağzını burnunu kırmak istiyorum.Sonrada canın yandımı diye sorabilirim ? Evet , bunu yapabilirim.Zoru mu seviyorsun ? Sana kaybetme duygusunu yaşıyacağım belki bu sayede kendini atomlarına ayrılmış bir alaska hindisi veya uzaya fırlatılmaya hazır bi' maynun kadar özgür hissedebilirsin.
Ağzını burnunu kırmaktan sonrasında boşaldım.
@Chuck yok canım ne demek
0tipitip0, 0xqreenn, AliYıldız, Audaz, Aux, balrog, bariberto, BatuhanMERCİ, Berk Doğan, Berkay KORU, Berkay Vural, berktugkartal, Boğaçhan F., Burak Kandöker, bynicky1903, byyazoo2, can1903, cevdetbiray, CHUCK Bartowski, Cinematique, csarock, Deathwing, DogukanYuksel, Earthshaking, Echo One One, ekinoks, EmpeRoR*, emre4545, epir0jens, ErayG, erd059, fourkan, fsaadf, Furkan Özcan, Gladius, Grafi2000, Gueverax1, h4lukg, hamza44, hotshow, İnanç, JeWeL, kaantopal, kanf0rce17, kaplan73, Kaya_Er, khrys3is, Killer10TR, kurosowa, l3erkin35, l3esiktas, l3onzaii, leqendkromcu, llcentropusll, lldarkleaderll, lnvictusTR, Lowest, M.K, manisalı45, maxcais3r, melih0676, MertYs*ProCünüp, Metin KANDEMİR, mfzwave, Mike., mixcoo11, mogazz, monurp, MusLera, mutofrans, MyLittleKnight, n00bGhost, nasality, NewCenk, NewÖmer, nikoengin1, NXBoomer, o0plumed0o, Oguz Tkknt, osskas, reis7845, riskx, RushTime, rustemcudi, Ruvale, SinanYksl, Snowrusher, Star, TechTrax~Can, TerryGuard, Tolga Çevik, toxit, TR-eurograp, Turk l Exodus, vertualx, Washington, xandecoor, xCamp3rush, xl0kikilx, xnasframe, xwiiind, yer1n7kat6, Yusuf B., Zafer Ulaş
Benim adımda var orda,murat kardeş ne zaman gidiyoruz mevzuya

O zeka küpü postu yolladığında ne kadar online varsa yazıyor işte. Herkes tek tek ben de varım yazıyor T-T
Oh oh iyi hiç düşmanım yok forumda

(yada millet benden tırsıyo

)
Neyseeee ben dövüşeceğim adam olarak şu an forumda olmayan warumit1 i isterdim. Hayatımda beni o kadar uyuz eden bir insan evladı daha gelmemiştir şu foruma... Çenesini bile yerinden çıkartabilirdim yani o derece sevmiyorum herifi... Allahda defoldu gittide rahatladık

(10-11-2012 08:51 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]0tipitip0, 0xqreenn, AliYıldız, Audaz, Aux, balrog, bariberto, BatuhanMERCİ, Berk Doğan, Berkay KORU, Berkay Vural, berktugkartal, Boğaçhan F., Burak Kandöker, bynicky1903, byyazoo2, can1903, cevdetbiray, CHUCK Bartowski, Cinematique, csarock, Deathwing, DogukanYuksel, Earthshaking, Echo One One, ekinoks, EmpeRoR*, emre4545, epir0jens, ErayG, erd059, fourkan, fsaadf, Furkan Özcan, Gladius, Grafi2000, Gueverax1, h4lukg, hamza44, hotshow, İnanç, JeWeL, kaantopal, kanf0rce17, kaplan73, Kaya_Er, khrys3is, Killer10TR, kurosowa, l3erkin35, l3esiktas, l3onzaii, leqendkromcu, llcentropusll, lldarkleaderll, lnvictusTR, Lowest, M.K, manisalı45, maxcais3r, melih0676, MertYs*ProCünüp, Metin KANDEMİR, mfzwave, Mike., mixcoo11, mogazz, monurp, MusLera, mutofrans, MyLittleKnight, n00bGhost, nasality, NewCenk, NewÖmer, nikoengin1, NXBoomer, o0plumed0o, Oguz Tkknt, osskas, reis7845, riskx, RushTime, rustemcudi, Ruvale, SinanYksl, Snowrusher, Star, TechTrax~Can, TerryGuard, Tolga Çevik, toxit, TR-eurograp, Turk l Exodus, vertualx, Washington, xandecoor, xCamp3rush, xl0kikilx, xnasframe, xwiiind, yer1n7kat6, Yusuf B., Zafer Ulaş
Gardını al demek benle dövüşmek ha

Şaka bir yana en azından dövüşmek isteyen yok benle.Düşmanımın olmaması iyi.