Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eğer forumdan biriyle kavga edecek olsanız( Fight Club terk )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ucu çivili sopayla boğaç'ın göbeğine bi tane vurmak isterdim Big Grin lök diye bi ses çıkıp sıra sıra dizilmiş çivilerin girdiği yerlerden kan akıcak böyle Big Grin
Siz hepiniz ben tek ARTİST
(10-11-2012 03:57 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(10-11-2012 03:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]La açma şu konuyu. 20 kişi benim ismimi yazacak şimdi. Anaa Sad
Edit : Ben geleceğe dönük yorum atıyorum. Kim benim ismimi yazarsa ismini buraya ekleyeceğim. Hadi bakalım.

[Resim: Chloe-Moretz-confused-eccbc87e4b5ce2fe28...f3-177.gif]

[Resim: very_angry_gif.gif]

[Resim: 7338.gif]

[Resim: 1q2dd.gif]
Gözüme Zaferi kestirdim
Zafer forumda çok tersliyen biri olsada candır insanı felaket bozar ama kim dayaklık derseniz ben Chuck Bartows'u seçerdim ne kadar arada kavga ettiğimiz olsada iyi biri olduğunu biliyorum Smile
Zafer ulaş Smile
Zafer : 4
Boğaçhan : 2
Can : 1
Murat : 1
Uğur: 1
Afferin lan birisi bile beni yazmamış. Big Grin Chuck diye bi eleman vardı onun ağzını yüzünü böyle varya fiuu
(10-11-2012 07:59 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Afferin lan birisi bile beni yazmamış. Big Grin Chuck diye bi eleman vardı onun ağzını yüzünü böyle varya fiuu

Seni bi odaya kapatarak ağzını burnunu kırmak istiyorum.Sonrada canın yandımı diye sorabilirim ? Evet , bunu yapabilirim.Zoru mu seviyorsun ? Sana kaybetme duygusunu yaşıyacağım belki bu sayede kendini atomlarına ayrılmış bir alaska hindisi veya uzaya fırlatılmaya hazır bi' maynun kadar özgür hissedebilirsin.
(10-11-2012 07:59 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Afferin lan birisi bile beni yazmamış. Big Grin Chuck diye bi eleman vardı onun ağzını yüzünü böyle varya fiuu
Bu konuyu okurken Zafer Ulaş'a kızgın olduğum için bi' anlık sinirle onu yazdım yoksa gerçekten seni yazacaktım inşallah darılmamışsındır
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler