Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC Toplama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 7DdBx.jpg]

[Resim: AxI3s.jpg]

Arkadaşlar bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum kafamda bu ikisi var sizce hangisini tercih etmeyelim. Birde VTX ekran kartı hakkında hiç bir bilgim yok sizce nasıl bir ekran kartı...
Intel Big Grin
İkiside fena deil sunu begendim 1 gb ekran karti herseye yeterken 3 gb olani alman sacma buna gore dusun biraz istersen Smile
(10-10-2012 07:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Intel Big Grin

Para var huzur varSmile
GB bakma orda önemli olan bit. ileriye dönük bi pc olsun istiyorum.
Bnde aynisini diyorum bit onemli gb deil 3 gb secmissin o yuzden dedim
1gb ekran kartı her şeye yeter diyor yahu. La 1 gb ekran kartı hangi oyuna yeticek ileride. Şimdiki son oyunlara anca yetiyor.
bütün parçalar gayet güzelde fiyatı biraz el yakıcı Smile
(10-10-2012 07:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]1gb ekran kartı her şeye yeter diyor yahu. La 1 gb ekran kartı hangi oyuna yeticek ileride. Şimdiki son oyunlara anca yetiyor.

Kusura bakma haklisin ben su anki oyunlar icin dedim 1 gb yeter diye. 2 gb 3 gb ekran karti almamiz lazim ileriye donuk pc olmasi icin Smile
Yıl olmuş 2012 ekran kartında hala bit,ram diyen var.Mimari nedir,cuda çekirdeği nedir,çalışma frekansı nedir bilmiyorsanız bile bench testlerine kıyaslamalı listelere bakın ama ram ve bit demeyin yahu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler