Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC Toplama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Anakart

Ekran Kartı

8 Gb

İşlemci

Su Soğutma

SSD

Monitor 1

Monitor 2

Kasa

PSU

Ortalamayı hesaplamadım aceleye geldi eğer yüksek çıktıysa öm ile ulaş biraz daha kısık birşeyler yapılabilinir.

D.N: %25 indirimli olarak hesapla
(10-10-2012 07:10 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(10-10-2012 07:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Intel Big Grin

Para var huzur varSmile

amd babadır candır yanınada ati ekran kartı tadından yenmez Smile)) tavsiye ederim intel işlemci değil Smile
(10-10-2012 08:04 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Anakart

Ekran Kartı

8 Gb

İşlemci

Su Soğutma

SSD

Monitor 1

Monitor 2

Kasa

PSU

Ortalamayı hesaplamadım aceleye geldi eğer yüksek çıktıysa öm ile ulaş biraz daha kısık birşeyler yapılabilinir.

Çok güzel parçalar en çokta ekran kartı hoş çift fanlı görmüştüm onu. Ama maaliyet çok fazla oluyor Big GrinD

Ekran Kartı

8 Gb

İşlemci

Su Soğutma

SSD

Monitor 1

Monitor 2

Kasa

PSU

Ben de yenilemek istiyorum aslında İşlemci uygun + Ram de alabilirim fiyatları sorun değil ama Ekran Kartı sıkıntı yapar şuan Smile

Ekran Kartı

8 Gb

İşlemci

Su Soğutma

SSD

Monitor 1

Monitor 2

Kasa

PSU

monitör bunu aldığında indirimli fiyat 2419 TL yapıyor,çok iyi bir sistem bence
%25 indirime girdiği zaman vatan bilgisayardan toplamanı öneririm
sanırım overclock yapamazsın bununlaBig Grin
(10-10-2012 09:52 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]sanırım overclock yapamazsın bununlaBig Grin

o kadar güzel yaparsın kiiii Big Grin 4.2 Turbocore ile çıkan hızı.Ufak bir oynatma ile 4.5 , 4.7 Stabil alabilirsin
(10-10-2012 10:24 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(10-10-2012 09:52 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]sanırım overclock yapamazsın bununlaBig Grin

o kadar güzel yaparsın kiiii Big Grin 4.2 Turbocore ile çıkan hızı.Ufak bir oynatma ile 4.5 , 4.7 Stabil alabilirsin

OLOOOM INTEL DAHA PAHALI DEMEK Kİ O DAHA IYI TAAM MI. ONDAN ALCAM BEN. IIII....

başkası yazmadan ben yazayım bari dedim boğaç. En azından ciddiye almak gerekmez.
(10-10-2012 08:14 PM)balrog Yazılan: [ -> ]
(10-10-2012 07:10 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(10-10-2012 07:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Intel Big Grin

Para var huzur varSmile

amd babadır candır yanınada ati ekran kartı tadından yenmez Smile)) tavsiye ederim intel işlemci değil Smile

Hangisi iyi olursa o alınmalıdır fanboyluk yapmam.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler