Tamam da hesabın kalıcı kapanmış 43000 dakika olanlar acılıyordu milyon olanlar değil. Biz otomatik cevap olarak attık o cevapları içinde kalıcı kapananlar da var dedim ben.
Saat diye bir kavram var banlamalar güne göre değil saate göre olur. Tamam 1 ay önce bugün banlanmış olabilirsin ama saat kaçta banlandın?
(10-06-2012 04:35 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tamam da hesabın kalıcı kapanmış 43000 dakika olanlar acılıyordu milyon olanlar değil. Biz otomatik cevap olarak attık o cevapları içinde kalıcı kapananlar da var dedim ben.
Vay be game bossterdan kalıcı ban yedik helal olsun diğerleri neyden yedi acaba 1 ay
(10-06-2012 04:35 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Tamam da hesabın kalıcı kapanmış 43000 dakika olanlar acılıyordu milyon olanlar değil. Biz otomatik cevap olarak attık o cevapları içinde kalıcı kapananlar da var dedim ben.
Bunlarun hepsimi otomotaik atıyor
ear War Rock Player,
As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.
The reasons can be the following:
-Hacking (All Kinds)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling
-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban)
-3rd party program usage
There are different ways that these infractions will be noticed by our team. Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs. Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.
Sorry for the grief this ban may have caused,
If your account was banned on the 6.9.2012, then the ban is only 30 days. All other dates are permanent bans.
Regards,
[GM] NXEagleEye
![[Resim: dq5rd.png]](http://e1210.hizliresim.com/12/6/dq5rd.png)
1 ay önce kaçta ban yediysen o saatte açılır.
Tamam bugün gece 12'e kadar bekliyecem nasıl olsa bugün tam 1 ay oldu hadi bakalım otomotıck tıcket atıyolarmış ya he can he
(10-06-2012 04:03 PM)Bob Marley Yazılan: [ -> ]30 gün az bıle, hem oyunda game booster kullanıyorsunuz.Sonrada 30 gün tam doldu dıye yüzsüz yüzsüz konu açıyorsunuz ayıp.Oyunda ıllegal program kullanan her kışıye sınırsız ban atılması lazım.Başka türlü bu oyun düzelmez.
Sorunlusun sen.Gamebooster illegal bir program değildir pc'deki gereksiz programları kapatarak hızlandırmaya yarar.