Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 30 Gün Ban Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim yani tam bugün 1 ay oldu ve hesabım açılmadı bu ne saçmalıktır bu nedir hem tıkcet atıyoruz kaç gün yedi neyden yedi diye böyle cevap alıyorum Nxboomer'dan Yani Can abiden karşılaştığım manzara

Gelen tıcket cevabı : [Resim: dq0vl.png]

Bugün : [Resim: dq0w6.png]

Yemin ediyorum ki ayıp be vallahi ayıp

Ban yediği tarih. 06.09.2012 bugün: 06.10.2012 tam bir ay oldu
Bırak gitsin Tongue
Ayıp ya koskoca firma üstüne üstlük nxboomer can abi yalan söylüyor ayıp ya vallahi ayıp
Ben Bırakmadım Ama Çok Sıkıntı Çekiyosan Bırak.
Çarın normalde bugün açılması lazımdı gelen cevapdada öyle ama. Hadi hayırlısı yaparlar bişeyler umarım yapmak zorundalar çünkü hem böyle diyosun hemde hesabı açmıyosun vay be ne nexon'mış yok böyle şöyle Big Grin ayp be
Dur hele daha gün bitmedi belki akşamüstü açılır.
(10-06-2012 03:41 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Dur hele daha gün bitmedi belki akşamüstü açılır.

İşallah
30 gün az bıle, hem oyunda game booster kullanıyorsunuz.Sonrada 30 gün tam doldu dıye yüzsüz yüzsüz konu açıyorsunuz ayıp.Oyunda ıllegal program kullanan her kışıye sınırsız ban atılması lazım.Başka türlü bu oyun düzelmez.
Bugünle birlikte tam 1 ay oluyor . Gece Kontrol edersin açılıp açılmadığını açılmazsa ticket yollarsın adamım
(10-06-2012 04:03 PM)Bob Marley Yazılan: [ -> ]30 gün az bıle, hem oyunda game booster kullanıyorsunuz.Sonrada 30 gün tam doldu dıye yüzsüz yüzsüz konu açıyorsunuz ayıp.Oyunda ıllegal program kullanan her kışıye sınırsız ban atılması lazım.Başka türlü bu oyun düzelmez.

Bişey bilmeden konuşma! gamebooster 2 gün kullandım topu topunada 2 saat /3 saat oyundan atıyodu zaten hep kullanmadım keşkede denemeseydim Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler