Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TÜRKİYE 2023 İZLE GÖR TÜRK EVLADI (GÖZLERİM YAŞARDI)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çok iyi beyler şuanda Türkiye Yunanistan'a çıkartma yapıyor bakalım neler olacak.

Şuanda İran'dan parayla toprak aldılar

Rusya mağlup oldu ve geri çekildi.Türkler şuanda F-16 lar ile Rusları kovalıyor

Ukrayna Rusya'ya yardım ediyor

Türkiye Ukrayna'yı bozguna uğrattı ve Kırım'a doğru gidiyor

Avrupa Türkiye'yi dağıtmak üzere toplandılar.

Vuuhuuu film bitti acaba neler olacak 5 Ekimde çıkacak olan yeni filmi merakla bekliyorum
cCc SABAH İSRAİLİ KUŞATMAYA ÇIKSAK YATSIYI ORDA KILARIZ EVVELAH cCc
orduları gizlice mısırdan göndermek aklıma yattı.
Ula ilk önce bi pkk'yı bitir dagdaki 4 cabulcuyla bas edemiyoruz
Dağdaki itlerle uğraşamıyan Türkiye gidip dünyayımı fethedicek ? Arkadaş Osmanlı İmparatorluğu'nu anlatır gibi anlatmış yıl 2023 olcak daha o zamana kadar ne nükleer ne kimyasal silahlar gelir biliyomusun ? Ayrıca petrol bundan 10 yıl sonra çok değerli bi hala gelicek Türkiye ırakı alcak ama fransa ingiltere amerika bişi yapmıcak Big Grin komik değelll 2 kuruş parası olmayıp 400 milyar küsür borcu olan devlet irandan toprakdamı alcak Big Grin Big Grin
Beyler zaten videoyu yapan çocuk açıklama yapmış 14 yaşında bir akp li 2023 e osmanlıyız biz diyor zaten savaşıda nükleer başlıklı yeniçeriler yapcakmış.
Beyler şuanda alınan haberlere göre Rusya'yla sorun yaşıyoruz. Tartışmalar büyürse doğalgaz sıkıntısı yaşayabilirmişiz. Gündeme getirdim konuyu adamın dedikleri çıkıyor tırsmaya başladım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler