Füze teknolojisinden bi' haber beynin yapacağı şeyden ne beklersin. Yalnız izlerken küçük yeğenim geldi aklıma. Onun da bir boyama kitabı var, bu eleman gibi bütün gün boyuyor
(09-30-2012 07:13 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bir kere türkiye gerçekleri:
1)Türkiye Amerika ve İsrail Yandası agır olucak ama yönetim yüzünden köpeği
Eger yanılıyorsam bu profakasyon film için neden bişey yapılmadı ve artık dünya insan güzüyle savaşlar olmaz ve tek atom bonbasına bakara. israil İzmir kadar yer ama dünyaya hükmediyor.
Yapsa yapsa bi iran yapar oda Amerika(köpek)Türkiyeyi kullanarak önlemlerini aldı zaten Atom bonbaları kalsa bile imha edilecek hemen bosuna çalışmış çocuk video için.Daha fazla konusursam savas cıkar yeter bu kadar.
Atom Bonbası ..
Çocuk oyuncağı değil bu işler. Yok Suriye bize karşı çıkacakmış yok biz İran'la dost olacakmışızda Rusya'ya saldıracakmışız . Amerika sol üstte mal gibi bekleyecek mi ?
Savaşın özeti "atum bumbası yuh mi, bumba atak bumba"
Her şeyi geçtim de biz bunları yapacağız.İngiltere, Amerika, Fransa vs. izleyecek mi durumu? O Suriye,Irak onlar için çok değerli.Keşke arkadaşın yaptığı gibi kolay olsa.Eskisi gibi mi sanmış arkadaş şimdi nükleer silahlar var.Saldırdığımız an füzeyi yollarlar.
İsrail'in yaptıkları Türkiye'nin sabrını taşırır ve İsrail'e çıkarma yapar' dan sonrasını izlemedim, çok bir şey kaybetmedim herhalde ?
(09-30-2012 08:14 PM)Washington Yazılan: [ -> ]İsrail'in yaptıkları Türkiye'nin sabrını taşırır ve İsrail'e çıkarma yapar' dan sonrasını izlemedim, çok bir şey kaybetmedim herhalde ?
Hayatından 4 dakika kazandın kardeş
Bişey soracam siz nasıl 4 dakika izlediniz? Ben 15 sn den sonra atlamaya en sonunda bu ne lan tarzı bir tepki vererek kapattım.
(09-30-2012 09:25 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Bişey soracam siz nasıl 4 dakika izlediniz? Ben 15 sn den sonra atlamaya en sonunda bu ne lan tarzı bir tepki vererek kapattım.
Eğlendiğim şeyi neden kapayım iyi güldüm

Youtube daki yorumlarda pkk ile baş edemiyoruz yazmışlar

Bunu yazan gerizekalı kim acaba çok merak ediyorum.Baş edemiyoruz değil Devlet birşey yapmıyor