Forumu bırakmak ne ki ya ?. Sigara veya içki gibi kötü bi alışkanlık mı forum ?. Bende uzun zamandır foruma girmiyorum ancak gidipte foruma konu açmıyorum. Birgün tekrar girip konu açıcağımı veya mesaj yazacağımı bildiğim için.
"Beyler forumu bırakıyorum, dağılabilirsiniz.!"
Ayrıca forumu bırakmayacaksın sadece kullanımını azaltıcaksın

aradabir girip takılacak ortaklığı yoklayacaksın.
2 günde bir konu açılıyor yazmışsın post kasamadığından mı yazdın.Ha birde şu reklam olayı ne alaka arkada duruyor o zararı ne
(09-26-2012 07:12 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]2 günde bir konu açılıyor yazmışsın post kasamadığından mı yazdın.Ha birde şu reklam olayı ne alaka arkada duruyor o zararı ne
Postmu la olum bi gitadamı güldürme Formun Reklamı Ne Zararımı var O reklam geldiğinden beri forum kasıyor bende teması ise çok saçma durdugundn
Forumu bırakıyorum diyorum bi sazan çıkıs yap türünden bir mesaj atıyordaha ne kadar post kasıcak anlamıs değilim??
Yahu bırak, reklam bizde niye kasmıyor.

(09-26-2012 12:05 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (09-26-2012 07:12 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]2 günde bir konu açılıyor yazmışsın post kasamadığından mı yazdın.Ha birde şu reklam olayı ne alaka arkada duruyor o zararı ne
Postmu la olum bi gitadamı güldürme Formun Reklamı Ne Zararımı var O reklam geldiğinden beri forum kasıyor bende teması ise çok saçma durdugundn
Forumu bırakıyorum diyorum bi sazan çıkıs yap türünden bir mesaj atıyordaha ne kadar post kasıcak anlamıs değilim??
Sen forumu bırakamazsın birader.Önceki mesajlarda son mesajım yazmıştın.Şimdi bana cevap veriyorsun.Zaten cevap yazacağını da biliyordum.O reklam bizde neden kasmıyor problemi kendinde aramalısın.
Warrock forumunda başka oyunun reklamıda bana saçma geliyor
anlamiyorum abi herkes bana dusman olmus rep puanuna bakinca anlarsiniz ne kadar kotu arkadaslar var. yok -99 da kalmissin yardim edeyim dedim. amd kotu dedim diye bile - rep vermis biri vallahi şasiriyorum