Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler bir önceki konum silinmiş gercekten bende sacmaladıgımın yeni farkına geldim dedim Düzgün bi konu acım

Forumu bırakıyorum Nedenleri Bunlar;

1-Forumda Çok az Sayıda konu acılmaya basladı 2 gün onceki konu ana sayfada gözüküyor

2-Yöneticilerin İşine Karışmakk Gibi olmasın Forumun Reklamıı..

3-Forumda bazen kasmaların olması eskiden böyle olmazdı şimdi neden oluyor anlamıyorum

4-Kimler Çevrimiçi Sohbeti bozulması

5-Bir üye konu actıgında az yorum yazılıyor ama bir yönetici actıgında Baya bir yorum atılıyor anlamıyorum neden?

6-Her konuda mutlak bir sazan geliyor konuya olumsuz yorum atıyor Mesela Bu konuda oldugu gibi

en Önemlilerini kırmızıyla belirtim neyse
7-Forumu bırakmamın sebebi bunlar daha önceki konularda bırakıyorum
değipte Bırakmıyordum Bu Kez ciddi Ciddi Bırakıyorum Beyler
Hadi kendiyize iyi bakıy garnıyızı ac gomay
Beyler ben sazanım ne yapmam gerekiyor
Az olsun öz olsun hit gibi boş olmasın yeter Smile
bb
En azından ana sayfayı açınca böyle
bilmemkim vs bilmemkim
LEVEL ALDIM TEBRİK EDİN SERSERİLER
tarzı konular pek yok. Post kasmak için her şeyin altına tebrikler yazan ot üyeler yok.
(09-25-2012 08:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]En azından ana sayfayı açınca böyle
bilmemkim vs bilmemkim
LEVEL ALDIM TEBRİK EDİN SERSERİLER
tarzı konular pek yok. Post kasmak için her şeyin altına tebrikler yazan ot üyeler yok.

Enazından warrockhit değil deseydin yeterdi bence Big Grin Big Grin
Az olsun öz olsun Abuk sabuk 100 kişi yerine doğru düzgün 10 kişiyi tercih ederim.
Bir konu açıldığında ilk olumsuz yorumu sen yapıyosun kusura bakma da .
(09-25-2012 09:45 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Bir konu açıldığında ilk olumsuz yorumu sen yapıyosun kusura bakma da .

Sen susla köylü Hadi ben kactım son mesajımdıı
ya birader herkes senin bu yazdıklarının farkında zaten. beğenmiyosan çıkış düğmesi orda. hadi tutmayalım seni
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler