Yeni AMD işlemcileriyle uyuşmazlık FX™ işlemcilerinde var iyi bi işlemci dir ancak kasıyor WarRock'ta buna bi çozum yokmu başka oyunda sorun yok BF3 oynuyorum kasma yok burda kına getittiriyor adama siz burda ss falan paylaşınca adamın oynayası geliyor sonra giriyorum çok feci bi kasma adamı gorunce falan yürürken silaha bişeler oluyor duruyorum silahın arkası falan oynuyor ateş ediyorsun dona dona gidiyor ışık falan oluyor silahın ucunda bu kasmaya bi çözüm falan yokmu ? Şimdi Wİndows8 yükleyeceğim olursa artık , olmadı diyelim bi çözüm varmıdır arkadaşlar?

bıktım yemin ederim artık
Konu başlığını konu içeriğine uygun olarak düzenlemeyi dene. İnan daha hızlı cevap alacaksın.
Teknik konularda bilgim çok yok. Yalnız bildiğim kadarıyla win8 War Rock Desteklemiyor.
(09-22-2012 08:12 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Teknik konularda bilgim çok yok. Yalnız bildiğim kadarıyla win8 War Rock Desteklemiyor.
Yanlış biliyorsun abi, en kötü windows xp olarak çalıştırır

(09-22-2012 08:12 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Teknik konularda bilgim çok yok. Yalnız bildiğim kadarıyla win8 War Rock Desteklemiyor.
Win7 de de kasıyordu ozaman win7 demi desteklemiyor olmadı Windows98 kullanalım ozaman sistem diziyoruz 0 mis gibi şu oyunda kasıyor abi bunu iletebilirmisin? bi ilgilenseler artık tıcket vesayre FX™ işlemcisi olan adam bu oyunu oynayamayacaksa bu oyunun vay haline
işlemciden olduğunu nerden çıkardınız
Ekran kartınız nedir birde
(09-22-2012 09:20 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]işlemciden olduğunu nerden çıkardınız
Ekran kartınız nedir birde
FX i olan arkadaşlar da var kasıyor onlarda da ekran kartı ,
HD 6850 1 GB 256 Bit GDDR5 Bf3 oynuyorum zaten bf3 de kasmayan bi pc burada mı kasacak

oyunun optimizasyonu kötü ne yazık ki