Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Çok Kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-22-2012 11:04 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]oyunun optimizasyonu kötü ne yazık ki

Aynen yerde bulanıklık var gibi oluyor bende bazen Can abi bunu bi iletse nexona belki bi bakımdan falan geçirseler?
Bu kasmalar genellikle bateri gücünden kaynaklanıyor , bendede mw3 , the run gibi oyunlarda takılmıyordu ama warrockta donuyordu durmadan sonradan ögrendim , benim bateri gücüm tasarrufludaymış , ötekine cevirdim düzeldi bende entertaiment yazıyor ona cevirdim sende türkçe olabilir zaten 2 secenek var ötekine getiri ver belki düzelir , %100 olur diyemem.
(09-22-2012 11:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu kasmalar genellikle bateri gücünden kaynaklanıyor , bendede mw3 , the run gibi oyunlarda takılmıyordu ama warrockta donuyordu durmadan sonradan ögrendim , benim bateri gücüm tasarrufludaymış , ötekine cevirdim düzeldi bende entertaiment yazıyor ona cevirdim sende türkçe olabilir zaten 2 secenek var ötekine getiri ver belki düzelir , %100 olur diyemem.

sonra sisteme zarar vermeyelim özel mesaj atıyorum dur Smile
intel pentium 4 2.60 ghz işlemci, 1 gb 64 bit ekran kartı. 0 kasma dersem kızarsın herhalde
(09-23-2012 12:29 AM)Star Yazılan: [ -> ]intel pentium 4 2.60 ghz işlemci, 1 gb 64 bit ekran kartı. 0 kasma dersem kızarsın herhalde

pentium 4 işlemciyle nasıl 0 kasıyor box.gif
(09-23-2012 12:50 AM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(09-23-2012 12:29 AM)Star Yazılan: [ -> ]intel pentium 4 2.60 ghz işlemci, 1 gb 64 bit ekran kartı. 0 kasma dersem kızarsın herhalde

pentium 4 işlemciyle nasıl 0 kasıyor box.gif

weight_lift.gif chair.gif
Abi AMD de ne bok var Allah aşkına geçin intele Big Grin
İntel hem daha kaliteli, hem daha özellikli, hem daha dayanıklı, hemde daha pahalı Big Grin
(09-23-2012 05:45 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Abi AMD de ne bok var Allah aşkına geçin intele Big Grin
İntel hem daha kaliteli, hem daha özellikli, hem daha dayanıklı, hemde daha pahalı Big Grin

Ne alaka? BF3 de kasmıyor.
(09-23-2012 05:45 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Abi AMD de ne bok var Allah aşkına geçin intele Big Grin

Klasik intelci Big Grin Big Grin

hangi intel işlemci bu güce var olabildi ? Smile

Edit :

AMD 450 TL

İntel 450 TL
(09-23-2012 10:53 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Klasik intelci Big Grin Big Grin

hangi intel işlemci bu güce var olabildi ? Smile

Edit :

AMD 450 TL

İntel 450 TL

Bu bilgisayarcı çakallar, pahalı olduğu için intel satmak istiyor daha çok. Kekliyorlar milleti, intel iyi intel süper oyun için intel falan filan. Sonra bunlar da inanıyo yazık. Bizim canavar gibi AMD aldığımız paraya İ5 falan almak için üstüne ekliyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler