(09-22-2012 11:04 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]oyunun optimizasyonu kötü ne yazık ki
Aynen yerde bulanıklık var gibi oluyor bende bazen Can abi bunu bi iletse nexona belki bi bakımdan falan geçirseler?
Bu kasmalar genellikle bateri gücünden kaynaklanıyor , bendede mw3 , the run gibi oyunlarda takılmıyordu ama warrockta donuyordu durmadan sonradan ögrendim , benim bateri gücüm tasarrufludaymış , ötekine cevirdim düzeldi bende entertaiment yazıyor ona cevirdim sende türkçe olabilir zaten 2 secenek var ötekine getiri ver belki düzelir , %100 olur diyemem.
(09-22-2012 11:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu kasmalar genellikle bateri gücünden kaynaklanıyor , bendede mw3 , the run gibi oyunlarda takılmıyordu ama warrockta donuyordu durmadan sonradan ögrendim , benim bateri gücüm tasarrufludaymış , ötekine cevirdim düzeldi bende entertaiment yazıyor ona cevirdim sende türkçe olabilir zaten 2 secenek var ötekine getiri ver belki düzelir , %100 olur diyemem.
sonra sisteme zarar vermeyelim özel mesaj atıyorum dur

intel pentium 4 2.60 ghz işlemci, 1 gb 64 bit ekran kartı. 0 kasma dersem kızarsın herhalde
(09-23-2012 12:29 AM)Star Yazılan: [ -> ]intel pentium 4 2.60 ghz işlemci, 1 gb 64 bit ekran kartı. 0 kasma dersem kızarsın herhalde
pentium 4 işlemciyle nasıl 0 kasıyor

Abi AMD de ne bok var Allah aşkına geçin intele

İntel hem daha kaliteli, hem daha özellikli, hem daha dayanıklı, hemde daha pahalı

(09-23-2012 05:45 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Abi AMD de ne bok var Allah aşkına geçin intele 
İntel hem daha kaliteli, hem daha özellikli, hem daha dayanıklı, hemde daha pahalı 
Ne alaka? BF3 de kasmıyor.