Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PES 2013 (!)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar,

Beyler PES 2013 çıkmış diye duydum, fakat torrent olarak çok yavaş indiriliyor? Hızlı indireceğim bi' yer var mı? Fazla beklemek istemiyorum.

Teşekkürler.
Fifa 13'e daha iyi diyenleri duydum ama bilmiyorum hiç oynamadım oynayan varsa görüşlerini yazabilir mi ?
FIFA serileri iyi olabilir, fakat biz arkadaşlar arasında sürekli PES yaparız. Ayrıca PES Gecesi vardır, bilmem bilir misin. : )))
Fifa 13'ü oynadım , pes 13'ün sadece videolarını gördüm ama pes yine (bana göre) daha iyi olmuş...Bulursam bende indiricem.
Arkadaşın attığı linkten indirmeyi denedim, fakat çok yavaş.
Link vermek yasak,ancak özelden atabilirsiniz.

PES 13
Boyut 5.77GB
Durum: İndiriliyor %29.8 İndirme Hızı 65 kB/s ( ort )
Kalan: 2 gün 5 saat

Çok yavaş...

Ne olduğunu anlamadım ama hız şuan 600 a çıktı o_O
Çok yavaş. En acilinden hızlanması gerekiyor, sabır bir yere kadar. Smile
Zamunda akar. Dün mü ne indirdim. Aynı anda 2-3 indirme işlemi yaptığım halde 500'den aşağı düşmemişti
(09-21-2012 11:34 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Zamunda akar. Dün mü ne indirdim. Aynı anda 2-3 indirme işlemi yaptığım halde 500'den aşağı düşmemişti

O zaman link at hacı.
Pes her zaman ki gibi tek fark bence plase vuruş, master lig ve efsane ol modlarında mağaza bölümü krampon falan başka bir ekstrası yok fifa 13 full çıksada indirsek bide ona baksak Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler