Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PES 2013 (!)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
FIFA'nın gerçekçiliği, PES'in ise eğlenceliği ön planda. Hani kısmen Battlefield - COD karşılaştırması tadında bir durum bana göre. Yalnız şöyle de bir gerçek var; ben kimseden "gel kanka FIFA yapalım" dediğini duymadım. Hep "gel kanka PES yapalım" deniyor (FIFA 2007 dönemleri hariç) Big Grin Ayrıca Volkan'ın dediği gibi PES geceleri bu işin ayrı bir heyecanı
Haklısın ama ne kadar oyunda olsa biraz görsellik arıyor insan golü stoch atıyor stoch mu yoksa mtoch mu belli değil Big Grin alexle golü atıyosun dönüp rakip atınca aynı adam atmış gibi oluyor Big Grin
Eray valla ben fifa kültürünün yaşadığım ortamda yaygınlaştırmaya çalışıyorum sınıfın yarısını fifacı yaptım pes in demosunu bile oynamıyorlar artık Big Grin
yavaşlığı seed yapmadıklarından
PES'in UEFA Champions League lisansı yeter be.O müzik için oynarım lan sadece.O ruhu yaşamak için.Fenerbahçe'yi alırım Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için.Yenilince üzülürüm harbiden.Bu FIFA'da yok.O yüzden FIFA'yı oldum olası sevmedim.Çok yapmacık geliyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler