Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pop-up kullanılmasından Rahatsızım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: d6b3y.jpg]

Sponsoru anlarım, reklamı da anlarım Peki ya Pop-up?
Not: Biliyorum, forum yönetmek kolay iş değil, ama rica ediyorum şu pop upları kaldırın
Chrome'nin ayarlar kısmından POP-UP özelliğini engelleyebilirsin. Şu ana kadar hiç öyle bir reklamla karşılaşmadım.
(09-19-2012 05:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Chrome'nin ayarlar kısmından POP-UP özelliğini engelleyebilirsin. Şu ana kadar hiç öyle bir reklamla karşılaşmadım.

Engelleniyor, ama önemli olan olmaması değil mi?
(09-19-2012 05:41 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]
(09-19-2012 05:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Chrome'nin ayarlar kısmından POP-UP özelliğini engelleyebilirsin. Şu ana kadar hiç öyle bir reklamla karşılaşmadım.

Engelleniyor, ama önemli olan olmaması değil mi?

Forumun masraflarını sen karşıla, olmasın.
Chrome kullanıyorum Popuplar bende otomatik engelleniyor.Ayrıca forum kalitesiyle nasıl ilişkilendirdin merak ediyorum.Bugun dizi sitelerinde 50 tane reklam varken internetten maç izliycez diye reklamlarla boğuşan ve sesi çıkmayan insanlar kaliteyi sorguluyor artık.

Bu arada internetin en büyük reklam alanı olduğunu biliyorsun bunu kullandığın abp eklentisinden görebiliyorum.Fakat birşeyi atlamışsın sitelerin giderlerini karşılayabilmesi için reklama ihtiyacı var.
Pop-up bende de engelleniyor asıl arkadaki resim çok büyük boyutta onu biraz küçültselerde sağa sola kaydırma olmasa Big Grin
(09-19-2012 05:47 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Chrome kullanıyorum Popuplar bende otomatik engelleniyor.Ayrıca forum kalitesiyle nasıl ilişkilendirdin merak ediyorum.Bugun dizi sitelerinde 50 tane reklam varken internetten maç izliycez diye reklamlarla boğuşan ve sesi çıkmayan insanlar kaliteyi sorguluyor artık.

Bu arada internetin en büyük reklam alanı olduğunu biliyorsun bunu kullandığın abp eklentisinden görebiliyorum.Fakat birşeyi atlamışsın sitelerin giderlerini karşılayabilmesi için reklama ihtiyacı var.

İhtiyaçlarını karşılamasını anlayabiliyorum. Ayrıca pop uplar engellenince nasıl gelir elde edildiğini anlamıyorum. Reklamın amacı daha fazla tanınmak değil mi?

Edit:abp eklentisi sırf donanım haber pop uplarından kurtulmak için yükledim burda pek işe yaramıyor.

Bu arada sponsorlar tüm giderleri karşılamıyor mu Ss.gif
Olay yaratmak için açılmış saçma sapan bir konu olarak algıladım. Tamam kalitesi düştüyse git diğer forumlara orda takıl. Tutan yok birader.
(09-19-2012 05:53 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]
(09-19-2012 05:47 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Chrome kullanıyorum Popuplar bende otomatik engelleniyor.Ayrıca forum kalitesiyle nasıl ilişkilendirdin merak ediyorum.Bugun dizi sitelerinde 50 tane reklam varken internetten maç izliycez diye reklamlarla boğuşan ve sesi çıkmayan insanlar kaliteyi sorguluyor artık.

İhtiyaçlarını karşılamasını anlayabiliyorum. Ayrıca pop uplar engellenince nasıl gelir elde edildiğini anlamıyorum. Reklamın amacı daha fazla tanınmak değil mi?

Arkadaşım POP-UP görünmüyor sadece engelleyince. O kadarı da yetiyor zaten.
(09-19-2012 05:53 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]

Sitelerle veya reklamlarla ilgili fazla bir bilgin yoksa eğer konuyu fazla uzatma derim, zira forum masrafları olsun diğer paralar derken siteler böyle yönetiliyor. Yoksa adam kendi cebinden mi vericek o kadar sunucu hosting parasini. Hem duyarlı bir kullanıcı olsanız bu konuyu açmaz her gün o reklama tıklar katkım olsun diye yorumda yazmassınız. Anlıyorum ki sizin gibiler yüzünden doğru söylüyorsunuz evet, Bu forumun kalitesi bayağı bir düşüyor.

Hadi eyw.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler