Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pop-up kullanılmasından Rahatsızım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-19-2012 05:57 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Olay yaratmak için açılmış saçma sapan bir konu olarak algıladım. Tamam kalitesi düştüyse git diğer forumlara orda takıl. Tutan yok birader.

Saçma sapan? olay yaratma gibi bir çabam yok rahatsız olduğum bir durumu belirttim.
Boş konu. Reklam olmadan site nasil ayakta kalcaksa Smile
(09-19-2012 06:01 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Boş konu. Reklam olmadan site nasil ayakta kalcaksa Smile

Reklam olmadan sitenin ayakta kalmayacağını biliyorum ama sitenin popup kullanmasından rahatsızım. Her neyse benim gibi fazla düşünen yok bu yüzden konuyu fazla üstelemeyeceğim Smile

Başlığı düzenliyorum
Bu kadar post kasma derdinde olmasan, bunu yazmak yerine pop up'ı engellerdin. Amaç bariz ortada.
(09-19-2012 06:05 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bu kadar post kasma derdinde olmasan, bunu yazmak yerine pop up'ı engellerdin. Amaç bariz ortada.

Post kasma derdi Sad

Edit:
Öncelikle belirteyim ki Yöneticilere saygım sonsuz. Ben sadece rahatsız olduğum bir durumu belirttim. Herkesin böyle yapması gerekir. nedenini bilmem kimse benimle aynı fikirde olmadı. Sanırım burdan sonra konuşmak haddimi aşıyor. Kimseylede kötü düşmek istiyorum. konunun daha fazla yanlış anlaşılmaması için kilitlenmesini rica ediyorum
(09-19-2012 06:07 PM)Gladius Yazılan: [ -> ]
(09-19-2012 06:05 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bu kadar post kasma derdinde olmasan, bunu yazmak yerine pop up'ı engellerdin. Amaç bariz ortada.

Post kasma derdi Sad

Edit:
Öncelikle belirteyim ki Yöneticilere saygım sonsuz. Ben sadece rahatsız olduğum bir durumu belirttim. Herkesin böyle yapması gerekir. nedenini bilmem kimse benimle aynı fikirde olmadı. Sanırım burdan sonra konuşmak haddimi aşıyor. Kimseylede kötü düşmek istiyorum. konunun daha fazla yanlış anlaşılmaması için kilitlenmesini rica ediyorum

Herkes birşeyin farkında umarım sende farkında olursun.
Ben katkım olsun diye pop up engelini kaldırırken demek ki ters düşünenler de olabiliyormuş
Bende bu olaydan rahatsız oluyorum fakat kaldırılması şuan için düşünülmüyor daha doğrusu ben bilmiyorum. Mobil sürümünü kullanırsan pop up sorunun ortadan kalkar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler