Selam Arkadaşlar daha önce yaşamadıgım bir sorun var.Bilgisayar acaip şekilde warrockta kasıyor yani mesala A.İ oynuyorum ilk birkaç bölüm sorun yok sonra kasmaya başlıyor eger sabredebilirsem 2 3 4 bölüm sonra kasma gidiyor veya tam tersi 7.bölüme kadar kasmıyor 7de kasmaya başlıyor.format attım yeniden yükledim virüs taraması yaptım ne yapmalıyım sizce?
En ufak sorunda format atıp, virüs temizlemesi yapanlara bayılıyorum

Ekran kartı güncellemeni ve directx güncellemeni yaparsan sorunun kalmayacağını düşünüyorum.
Ha eğer kasma sırasında makinenin sıcaklığına bakabilme şansın varsa ve o sıcaklık tavan yaptıysa iç temizleme yapmak zorundasın. Tabi tecrüben varsa.
bende şöyle bir sorun var interneti değiştirdikten sonra oldu işte AKK heralde internet hız artınca hızı sınırlayıp azaltıyo bu yüzden kasıyor diye düşünüyorum donanım ve ısınma olarak herhangi bir problem yok
İnternetle lag olur, kasma donma olmaz. Donanımdan ya da yazılımdan donma kasma olur sadece.
o zaman ne yapayım ısınma yok donanımda eksik yok driverlar güncel virüs yok kayıt defteri temiz eskiden yoktu interneti değiştirince ortaya çıktı. Bi süre kasmıyor sonra kasmaya başlıyor en mantıklı neden internet
(09-15-2012 04:21 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]o zaman ne yapayım ısınma yok donanımda eksik yok driverlar güncel virüs yok kayıt defteri temiz eskiden yoktu interneti değiştirince ortaya çıktı. Bi süre kasmıyor sonra kasmaya başlıyor en mantıklı neden internet
Bir süre kasmıyorsa ilerde ısınıyor işte. Açık oldukça. Core Temp indir kontrol et.
coretemp geçen indirdim de denemedim öylesine indirmiştim bi denerim de interneti aldıktan sonra oldu diyorum ayrıca bazen oyuna girerkende kasıyor %50 %50 yani