Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Bir Süredir Kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Coretemp indirdim denedim bu program yanlış be abi sıcaklıklar 10 saniyede bir değişiyor bide yani oyunda sonuna kadar ısındıgını gösteriyor dört çekirdeğinde fanda bir sorun oldugunu sanmıyorum çünkü 4 çekirdekte son sıcaklıkta duramaz pc yeniden başlardı
(09-15-2012 05:06 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Coretemp indirdim denedim bu program yanlış be abi sıcaklıklar 10 saniyede bir değişiyor bide yani oyunda sonuna kadar ısındıgını gösteriyor dört çekirdeğinde fanda bir sorun oldugunu sanmıyorum çünkü 4 çekirdekte son sıcaklıkta duramaz pc yeniden başlardı

Program çok güzel doğru. Sen anlamamışsın
Orda bir MAX yazar kendine reset atacağı ısı. Bir de senin ısın yazar. Sürekli değişmesi normal. Olayın normali o. AMDyese WarRockda 60a falan geliyorsa kastırır hafif.
la i5 760 99 derece Big Grin max da 99 bi şey olmuyor anlatabildim mi Big Grin ?
99sa kasar tabi. laptop mu o
[Resim: d29cb.jpg]

Anlatabilmişimdir inşallah sağdaki de ekrankartına ait
Laptop olduğuna eminim. Mümkün değil bu kadar ısıtamazsın öbür türlü Big Grin
Değil be of pil işareti var mı aşağıda ayrıca program bozuk bolum Big Grin
(09-15-2012 05:31 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]Değil be of pil işareti var mı aşağıda ayrıca program bozuk bolum Big Grin

Yok artık. Masaüstünü 99a çıkarabildiysen görüşürüz Big Grin
LAan bozuk program diyorum allahım yarabbim
mw3 en yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesinde neden kasmıyor o zaman hee ??????
malesef 1 aydır bendede kasıyor bu gidişle yeni bilgisayar alıcam artık
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler