NXBoomer beni lagım diye yargılayıp sunucudan atacağına biraz da OPK odalarını kontrol et. Wh leri denetle.Ortalık Opk kaynarken sen geliyosun lag diye sunucudan atıyosun.Oyunu güzelleştirmek adına çalışıyorsan uğraşman gereken daha önemli konular var.
Kimsenin kankası mankası değilim ben. OPK odası kalmadı, power level odası kalmadı oyun içinde hack açanlar bir bir banlanıyorlar, küfür edenler küfür etmeye korkar oldular bunlar benim için başarıdır hemde gözle görülür başarı. Şimdi geldik kasti laglara oyun içinde onu bunu yapıp kasti lag açarsanız oyundan atıyorum düzeltip gelin, kimsenin 1 saatlik oyun zevkini bozmaya hakkı yok hiç bir kişinin.
(09-14-2012 01:35 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Kimsenin kankası mankası değilim ben. OPK odası kalmadı, power level odası kalmadı oyun içinde hack açanlar bir bir banlanıyorlar, küfür edenler küfür etmeye korkar oldular bunlar benim için başarıdır hemde gözle görülür başarı. Şimdi geldik kasti laglara oyun içinde onu bunu yapıp kasti lag açarsanız oyundan atıyorum düzeltip gelin, kimsenin 1 saatlik oyun zevkini bozmaya hakkı yok hiç bir kişinin.
yürü be can abi su adamlara bi cözüm bulun bir de +60 lwl boş car bulayım belki oyuna geri dönebilirim satılık +60 carı olanlar bana ulaşsın
sen benim kasti lag açtığımı nerden biliyorsun arkadaşım. arkada ne bi program açık nede başka bir download. lagları atıcağınıza sunucu veritabanını onarırsanız herkes rahat edicek. baska hiç bir oyunda bu kadar lag yok. ben program açsam ne yazar.
(09-14-2012 01:38 PM)erayevka112 Yazılan: [ -> ]sen benim kasti lag açtığımı nerden biliyorsun arkadaşım. arkada ne bi program açık nede başka bir download. lagları atıcağınıza sunucu veritabanını onarırsanız herkes rahat edicek. baska hiç bir oyunda bu kadar lag yok. ben program açsam ne yazar.
cok biliyosan ingilizceni öğren gir adminliğe sen düzelt ????
trmikrop yetki verseler emin ol çabalardım. en azından veritabanı 4 yılda bi ilerleme gösterirdi.suan muhattabım sen değilsin. avukatlık yapma rica ediyorum.
avukatlık yapmıyorum sen can abinin emeklerine saygısızlık ediyosun sana bunu görmen için çaba ediyorum

burası öneri yeri değilmi mikrop. benim senin can abinin şu ana kadar oyuna kattıklarına lafım yok. benim isteğim oyunun daha iyi yerlere gelmesi. bunun için de öneride bulunuyorum. banladığı power lara opk lere teşekkür etmesini de bilirim sonuçta.