Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Boomer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
teşekkür ederim
Karşında bir lag varsa ana avrat bacı demeden küfreden de sen olursun bunu herkes biliyor hiç yalan söylemeye gerek yok. Bende istemem karşımda lag olsun hack olsun vs vs Ama sen lag oluyorsan sana özellikle çifte standart yapılacak değil lag oluyorsan git modeme reset at geri gir çok mu zor en fazla 5 dakika.
Millet Banlanma korkusuna Küfür Edip Stres Atamıyor Bu lagım diye sunucudan atıyorsun diyor Smile
sakin ol şampiyon ARTİST
(09-14-2012 02:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Karşında bir lag varsa ana avrat bacı demeden küfreden de sen olursun bunu herkes biliyor hiç yalan söylemeye gerek yok. Bende istemem karşımda lag olsun hack olsun vs vs Ama sen lag oluyorsan sana özellikle çifte standart yapılacak değil lag oluyorsan git modeme reset at geri gir çok mu zor en fazla 5 dakika.
Emin ol ben küfretmem.
Odadan çık denilebilir dimi ben oyundan atılıyorum.

Kural 3-) Mesajınızı veya Konunuzu büyük harfler ile yazmayınız.
(09-14-2012 03:43 PM)erayevka112 Yazılan: [ -> ]
(09-14-2012 02:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Karşında bir lag varsa ana avrat bacı demeden küfreden de sen olursun bunu herkes biliyor hiç yalan söylemeye gerek yok. Bende istemem karşımda lag olsun hack olsun vs vs Ama sen lag oluyorsan sana özellikle çifte standart yapılacak değil lag oluyorsan git modeme reset at geri gir çok mu zor en fazla 5 dakika.

EMİN OL BEN KÜFRETMEM.
ODADAN ÇIK DENEBİLİR DİMİ BEN OYUNDAN ATILIYORUM.

yazının tamamı büyük adamım
xturkoo halen banlanmadı galıba oyunda gezıyor ddoscu powerlwl adam
Saygı değer erayevka112 arkadaşım, acil servis misin sen ? 112 falan ne ayaksın ? Bak ne diyecem sana güzelim, konu WTR'nin gelişmesi için istek ve önerileriniz'de ula sen oyun içindeki bi sorunu neden buraya açıyorsun ? Her neyse beğenmiyorsan oyunu sil, bilmiyorsan öğretiyim.
arkadaşım kısıcası can abiye laf yok onun emekleri pahabicilemez g1 in yapmadıklarını nexon yaptı nexon a saygılar.
(09-14-2012 09:25 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arkadaşım kısıcası can abiye laf yok onun emekleri pahabicilemez g1 in yapmadıklarını nexon yaptı nexon a saygılar.

Sen de amma yaladın he, yavaş ula Canın umrunda bile değil bu konu, umrunda olsa tek yorumda bitirmezdi Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler