Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Global Nexon Websitesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Umarım hayırlı ve yararlı olur.
(09-13-2012 04:25 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Herhangi bir ücretlendirme söz konusu değil aradaşlar,tamamen gönül ve zevk meselesi.Eskiden GamersFirst'deki Moderatörler gibi olacak.Kimse bir ücret almadan yapacak işini.Başvurular devam ediyor bu gece saat 12:00'a kadar başvurularınızı gönderin çünkü yarın sitenin açılışını yapıyoruz.

tr.warrock.net moderatörlerinden Oğuzhan abiyi çok iyi hatırlıyorum. Smile

K2Pixel her ay ona gold premium çekiyordu. Kendide bunu dile getirdi. Smile

Burak Kandöker

(09-13-2012 04:48 PM)infibow Yazılan: [ -> ]
(09-13-2012 04:25 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Herhangi bir ücretlendirme söz konusu değil aradaşlar,tamamen gönül ve zevk meselesi.Eskiden GamersFirst'deki Moderatörler gibi olacak.Kimse bir ücret almadan yapacak işini.Başvurular devam ediyor bu gece saat 12:00'a kadar başvurularınızı gönderin çünkü yarın sitenin açılışını yapıyoruz.

Tabiki o bizede veriliyordu,oyun içi eşyalar şirketin bütçesini etkilemez ama nakit olarak bir yardımda bulunulmuyor Smile Doğru söylemiş G1'de Gold premium falan veriliyordu güzel günlerdi bizim için=D
(09-13-2012 04:49 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(09-13-2012 04:48 PM)infibow Yazılan: [ -> ]

Tabiki o bizede veriliyordu,oyun içi eşyalar şirketin bütçesini etkilemez ama nakit olarak bir yardımda bulunulmuyor Smile Doğru söylemiş G1'de Gold premium falan veriliyordu güzel günlerdi bizim için=D

Güzel günler sizin için Smile Şimdi sen Nexon için ne yapıyorsun Smile

Burak Kandöker

War Rock Global adlı bir site açtılar şimdi bütün oyuncuları bir araya getirmek ve kalabalık bir topluluk oluşturmak için.Başarılı olacaklarını düşünüyorum çok başarılı bir sistem oluşturdular ticket sistemi dahil buna.Orada yetkiliyim şuan, ileride neler olur görücez hep beraber.
(09-13-2012 04:59 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]War Rock Global adlı bir site açtılar şimdi bütün oyuncuları bir araya getirmek ve kalabalık bir topluluk oluşturmak için.Başarılı olacaklarını düşünüyorum çok başarılı bir sistem oluşturdular ticket sistemi dahil buna.Orada yetkiliyim şuan, ileride neler olur görücez hep beraber.

Cevap için thanks bro Smile
nereye göndereceğiz?

Burak Kandöker

burakkandoker@hotmail.com adresine gönderin lütfen.
o nasıl bi adrestir?

Burak Kandöker

(09-13-2012 05:26 PM)alans007 Yazılan: [ -> ]o nasıl bi adrestir?

Dışarıdan e-mail adresi görünmüyor sanırım filtre var. adım soy adım @hot.com
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler