Burak Kandöker
09-13-2012, 02:32 PM
Merhaba,
Eğer hazırlıklarda bir sorun yaşanmazsa yarın Nexon'un WarRockGlobal.net adlı websitesi hizmete giriyor.Sitede oyunun oynandığı bütün diller için destek verilecek ve dünyadaki bütün War Rock oyuncuları bu platform altında birleşecek.Türkçe Ticket sistemi yarın websitenin açılışıyla birlikte hizmete giriyor.Nexon'a nasıl sorunlarınız için ticket gönderebiliyorsanız buradan bizede Ticket gönderebileceksiniz.Böylelikle hem daha çabuk yanıt alacaksınız hemde Nexon Ekibinin işi hafifleyecek.
Sitede War Rock Görevlileri [GM]NXFallen ve diğer ofis çalışanları dahil bütün War Rock GM'leri bulunuyor.Onlarla doğrudan sohbet etme ve oyun oynama fırsatınız olacak.Ayrıca International sunucusundan başlayarak resmi etkinlikler düzenlenecek.İleride Türkiye'de de bu etkinlikler yapılacak.
Dünyada en fazla War Rock oyuncusuna sahip 3. ülkeyiz.Bu yüzden Türkçe bölümüne çok önem veriyorlar.Sitede Türk oyuncuları aktif olursa bende G1'deki gibi Türkiye sunucusunda resmi etkinlik düzenlemek için söz hakkına sahip olacağım.
Şuan 1 Türk Moderatör'e ihtiyaç var.Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki bilgileri burakkandoker@hotmail.com adresine gönderebilirler.
Adaylar;
1- İngilizce bilgisi olmalı (Yeterli düzeyde)
2- Forum Moderasyonu yapabilmeli
3- Her durumda sakinliğini koruyabilmeli
4- Oyuncularla iyi iletişim kurabilmeli
5- Ekibe uyum sağlayabilmeli ve disiplinli olmalı
6- Daha önce oyunda hesap problemi yaşamamış olmalı
7- Türkiye'deki War Rock Turnuvalarına katılabilmeli
8- Skype kullanımı zorunluluğuna uymalı (Ekibin Skype grubunda bulunarak ekiple sürekli iletişim halinde olacak.)
Eğer bu özelliklerin sizde olduğunu düşünüyorsanız başvurularınızı hazırlayabilirsiniz.
Ad:
Soyad:
Yaşadığı İl:
Adres:
Telefon Numarası (Tel):
Telefon Numarası (Ev):
Eğitim Durumu:
Meslek:
Skype Adı:
War Rock Nicki:
Neden War Rock Global Ekibine katılmak istiyorsunuz?:
Bu bilgileri doğru şekilde doldurduktan sonra eklemek istediğiniz şeyleri ekleyerek burakkandoker@hotmail.com mail adresine War Rock Global konu başlığı altında gönderiniz.
![[Resim: adszbcow.png]](http://img198.imageshack.us/img198/1048/adszbcow.png)

başvuru yapardım yoksa, tanıyan tanır. Çok kral ingilizcem var benim <3