Milli takımıız 2014 dünya kupasında estonyayı farklı gecerek 3 puanı 3 golle aldı
Gol:Emre
Gol:Umut
Gol:Selcuk
Türkiye 3-0 Estonya.
He bu ara eleme gruplarından cıkma nasıldır ilk 2 mi yoksa 1 ve en iyi 2.olan takkımı
Gruptan çıkma ilk 2 ama 2.lerden en iyi 2 olan takım direk gidiyor birincilerle beraber. Diğer geriye kalan ikinciler baraj maçı yapıyor.
Maça gelecek olursak dahada açılabilirdi fark bence

takım çok güzel oynadı.
Burak'taki gol atma arzusu pes oynayan çocuklarda yok. Maçın başında topu çekip vursa gol olacak, kale sahasının dışından auta gitti. 2. Pozisyonda "GEREK OLMADIĞI HALDE" adama arkadan eliyle dokunup golü faul'e çevirdi. Hem neredeyse her ayağına gelenle şut çekmeye çalıştı, üstüne bir de gol olacak pozisyonları bozdu. Maçın başlarında Tolga'nın yaptığı hata desen zaten pert. Erken kırmızı kart görmeselerdi skor bu kadar açılamazdı bile. Şanslıydık bir bakıma, takıma toplanma fırsatı verdi Estonya.
Her maçtan sonra söylüyorum Burak futbolcu falan değil.
maçın yıldızı Mehmet Topal.neredeyse adamların her orta sahadan başlayacak atağını kesti.
burak hem kendine hem de milli takıma zarar ediyor.ben de gol atıcam diye çok saçmaladı.
(09-11-2012 11:07 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]maçın yıldızı Mehmet Topal.neredeyse adamların her orta sahadan başlayacak atağını kesti.
burak hem kendine hem de milli takıma zarar ediyor.ben de gol atıcam diye çok saçmaladı.
Hem bu kadar gol atmak isteyen biri hem de 100%lük golleri kaçırıyor. Ben de bunu çözemedim.
(09-11-2012 11:08 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 11:07 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]maçın yıldızı Mehmet Topal.neredeyse adamların her orta sahadan başlayacak atağını kesti.
Hem bu kadar gol atmak isteyen biri hem de 100%lük golleri kaçırıyor. Ben de bunu çözemedim.
Galatasaray taraftarına üzülüyorum bu sene çok saç-baş yolacaklar. Küçük takımın büyük topçusu gitsin Karabük'e Ordu'ya falan gol atsın

+Selçuğun golünü nasıl değerlendiriyorsunuz hocam
-Emre bugun çok iyi oynadı

(09-11-2012 11:08 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 11:07 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]maçın yıldızı Mehmet Topal.neredeyse adamların her orta sahadan başlayacak atağını kesti.
yeteneksiz bi futbolcu.biraz topu ayağında tutmayı becerse , top sürebilse zaten Fenerbahçe , Beşiktaş onu bırakmazdı.