Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye 3-0 Estonya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arda,Selçuk,Emre,Topal..
Selçuk sonradan girdi ama harikaydılar. Burak nasıl 90 dakika sahada kaldı hayret..
Gökhan ikinci yarı oyundan düştü ancak Hasan Ali çıktı sahneye ve sol kanat iyi çalışmaya başladı.. Kısacası iyi oyun oynadık ve kazandık.
Ortasahamız cok iyiydi.Burak'a gelince herkes aynı seyi düsünüyor zaten Smile
Tolga bir tane hatası var onun dışında iyiydi pozisyonda pek yok zaten.Gökhan iyi bindirmeler yaptı 2.yarı oyundan düştü.Semih ve Ömer hata yaptılar ciddiydi de fakat gençler alışırlar Hasan Ali'yi bu maçta beğendim.Mehmet Topal çok iyiydi defansın açıklarını falan kapatmada Emre atağa katkılarıyla beğendim.Sercan önceki maça göre iyiydi fakat pekte beğenmedim.Arda önceki maçtaki gibi çok iyiydi adamlara basma verdiği asist falan.Burak gol atma çabası için de kendini düşünen oyuncu beğenmedim onu.Umut ta fena değildi.Selçuk girdikten sonra iyi işler yaptı.Tunay ve Nuri de fena değildi.

Kendi düşüncem benim.Bu gruptan rahatça çıkmamız lazım.Grubumuzdaki takımlar Andorra,Romanya,Macaristan,Estonya,Hollanda en azından en iyi 2. olarak bitirmemiz lazım grubu
Ha birde yazmadım defans sıkıntılı ilk 20 dakika hatalar yaptılar.10 kişi kalmalarıyla rahatladık yoksa 3-0 olacağını sanmıyordum.
Ya o fenerliler yine olayı Gs-Fb Havasına döndürdü Sizleri Alkışlıyorum-
[Resim: s264585.jpg]
(09-12-2012 12:18 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Ya o fenerliler yine olayı Gs-Fb Havasına döndürdü Sizleri Alkışlıyorum-

Tarafsız olarak soruyorum : Emre'yi bu performansla takdir etmeyen GS'liler değil de Selçuk İnan'ı tebrik eden "FB"liler mi olayı bu duruma getirdi ?
Maçın Yıldızı Ardadır.Başka Söz Yok
(09-12-2012 12:23 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-12-2012 12:18 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Ya o fenerliler yine olayı Gs-Fb Havasına döndürdü Sizleri Alkışlıyorum-

Tarafsız olarak soruyorum : Emre'yi bu performansla takdir etmeyen GS'liler değil de Selçuk İnan'ı tebrik eden "FB"liler mi olayı bu duruma getirdi ?

Tarafsız olarak sormadıgının kanatındayım.
(09-12-2012 01:51 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(09-12-2012 12:23 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Tarafsız olarak sormadıgının kanatındayım.

Göztepeliyim, FBden de GSden de tiksinirim. Taraflı olacak olsam forma renkleri için GSyi tutarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler